Už jsem sháněla na internetu ale nesehnala jsem, zkoušela jsem eshopy a bazary, taky sem si dala inzerát a nemůžu je sehnat. Mají to být takový ty tyčky a gumy. Nevíte jestli bych to sehnala a kde?
Moc děkuji, to mě nenapadlo jít s tímhle do obchodu, myslela jsem že díly seženu jen pd někoho kdo má stejnej problém ale roštu se zbavuje, tak že by mi prodal ten zbytek. Tu gumu i tyčku nebo co to je mám sebou tak se stavím v prodejně s nábytkem. Snad budou mít, jistak bych to musela objednat.
Značka je fines qualited, nemůžu ji najít na internetu, značka fines tam je, ale to druhý slovo nejde dohledat, ale ještě se podívám líp, na tu značku Duoflex jsem se dívala v obchodě, a to rozhodně není přesně to co hledám. Ale v okoli jsou nějaký prodejny s nábytkem, tak jim napíšu, jestli prodávají dily k roštům a pak se na to zajdu podívat.na tom loznice. Cz je jedna guma co vypadá podobně, ta zelená
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.