Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaručni doba

Od: denis73 odpovědí: 6 změna:

poradte mi prosím ... jaká je záruka na spojovaci mosazny material převlečná matice k vodoměru? dik

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, záruka bude dva roky, ale nějak si tu reklamaci nedovedu představit, resp. výrobce bude argumentovat špatnou montáží nebo vlivem počasí. No, nevím, jestli tato "korunová" záležitost stojí za tu "štrapác" s reklamací. Zdravím!

doplněno 19.02.19 22:39:

denis73 - to je nějaká legrace? Nebo matice posázená diamanty?

doplněno 19.02.19 22:53:

denis73 - už jsem si to našel (nebyl jsem v "obraze"). Snad reklamovat tu montáž (a prokázat, že byla špatná).

denis73
hodnocení

korunovou zaležitost odhaduji na cca 22000 kč

denis73
hodnocení

ne z ty praskly matice tekla voda...cca měsic

hodnocení

0x

Jestli tedy tomu dobře rozumím, tak nejde o záruku na matici, ale o náhradu škody, která vznikla vadným výrobkem. To se vám bude hodně blbě prokazovat.

doplněno 19.02.19 23:00:

Kdo nakupoval, kdo montoval? Vada materiálu nebo chybná montáž?

doplněno 19.02.19 23:08:

Je to jedno, jestli před nebo za. Obraťte se na firmu, která to dělala, o náhradu škody. Hlavně že jste to nedělal sám.

denis73
hodnocení

jj vím chytám se stébla a nebo rady...

Zaručni doba
denis73
hodnocení

voda nakupovola a montovala... ale bohužel je to až za vodoměrem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]