Nejste přihlášen/a.
Ahoj poradno,
články o obchodu s chudobou a dalších a dalších vybydlených bytech zaplavují internet...
Jak je možné, že spekulanat nakoupí určité množství bytů, energie má stále napsané na sebe a neplatí je? Přece dle zákona, vlastní nemovitost, neplatí, vzniká dluh, který je řešen exekucí a spekulant tak o byty musí přece přijít ... Nechápu v čem je problém? Kde je ta chyba? Přeci jako občan, když nebudu platit zdravotní pojištění např, tak za nějaký čas přijde exekutor a sebere mi co mám ve prospěch dluhu... Jakto, že to nefunguje u bytů? Mám byt, neplatím, vznikne dluh, stále neplatí, byt mi seberou...
Prosím...řekněte mi někdo v čem je problém?
no tak pravda, spekulant byty nakoupí na svoji firmu a ta firma může mít sídlo třeba na Kypru. Zkuste takového vykuka honit. Než ho soudně dohoníte a byty mu exekučně zabavíte, uplynou celá léta a spekulant už má dávno vyděláno.
Hlava problému je jinde. Kde se objeví státní dotace, tam se vzápětí objeví tihle šmejdi.
To přilepení šmejdů na dotace na cokoliv sociálního a pod. mohu potvrdit. Vypadají naprosto seriózně, alespoň zpočátku. Časem člověk zjistí, že to je třeba podivný tandem...Výklad kapitalizmu po našem v praxi. Rekrutovali se z normalizátorů či z STB, teď již působí jejich dětičky. Občan v nouzi je vykořisťovatelný snáze, na to přišli a nijak se nežinýrují... Vláda je úspěšná a je to kampaň
.A.B.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.