Zdravim, Sel jsem rezat drevo pritom se mi povolil řetěz chcipnul jsem pilu. A jde ztezka startovat kdyz vyndam svicku jde to lehce. Nevite čím to je? Je to pridreny? Vzduch to taha ze svíčky a jde to pryc karburatorem
no přidřeny to není tak to můžeš složit zase zpátky mohlo to být jen zachlastané a že jde pila ztuha v jakém stavu jsou ložiska?záleží co myslíš tím z tuha jestli má velký odpor nebo nechce chytnout a trvá to dlouho? víc toho z tvých info a fotek nevyvěštím chce to detajlnější popis závady
Zdravim mám dotaz ohledně motorve pily oleomac 951 ztežka jde startovat těžce se taha za šnurku občas to i jakoby přeskoči ze jde najdnou 2x lehce pak zase ztéžka setkal se stím někdo děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.