Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pila jde ztezka

Od: petr123* odpovědí: 3 změna:
Zdravim, Sel jsem rezat drevo pritom se mi povolil řetěz chcipnul jsem pilu. A jde ztezka startovat kdyz vyndam svicku jde to lehce. Nevite čím to je? Je to pridreny? Vzduch to taha ze svíčky a jde to pryc karburatorem
Pila jde ztezka
Pila jde ztezka #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

no přidřeny to není tak to můžeš složit zase zpátky mohlo to být jen zachlastané a že jde pila ztuha v jakém stavu jsou ložiska?záleží co myslíš tím z tuha jestli má velký odpor nebo nechce chytnout a trvá to dlouho? víc toho z tvých info a fotek nevyvěštím chce to detajlnější popis závady

petr123*
hodnocení

Nejde nastartovat jak kdyby kope kdyz ji startuju, bez svicky jde startovat dobre jako predtim

vedelin
hodnocení

0x

Zdravim mám dotaz ohledně motorve pily oleomac 951 ztežka jde startovat těžce se taha za šnurku občas to i jakoby přeskoči ze jde najdnou 2x lehce pak zase ztéžka setkal se stím někdo děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]