Nejste přihlášen/a.
Když spláchnu, po naplnění nádržky voda malinko protéká do mísy. Co s tím? WC je již 10 let staré, voda se nedá zavřít u přiváděcí hadičky,/ není tam kohoutek/ abych třeba na noc ušetřila spotřebu vody.
1x
Píšete: "voda se nedá zavřít u přiváděcí hadičky,/ není tam kohoutek/.."
Aby bylo možné cokoliv se splachovačkou dělat, je třeba zavřít vodu, když nemáte kohoutek u přívodu ke splachovačce, stačí zavřít vodu v celém bytě, spláchnout, počkat až voda přestane téci a pak řešit utíkající vodu.
Například jak radil zkušený rádce milancukrář dnes ve 12:16 hod - nalít do splachovačky Fixinelu, nechat působit a pak vodu opět pustit, spláchnout a tím vypláchnout nečistoty i s fixinelou a záchod začít používat.
Někdy je třeba sundat víko a ručně vyčistit gumové ploché těsnění mezi nádržkou a vypouštěcím zvonem, nebo raději rovnou toto těsnění vyměnit. Ale pokud budete měnit celý nový záchod, je asi lepší se tím nezdržovat.
0x
přestěhoval jsem se a problém stejný, nakonec jsem po různých pokusech došel k závěru, že je zde vysoký tlak, Stačilo přiškrtit ventil před nádržkou a ta se přestala přeplňovat.. došel jsem na to tak, že pračka napouštěla podstatně rychleji jak na starím bytězdroj vodyy stejný byty jsou od sebe nějakých 200m ale nový je cca o 25m níže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.