Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou TV?

Od: karelst® odpovědí: 17 změna:

Zdravím všechny a prosím o radu.

Jakou vybrat TV: UHD 4K, 50", pochopitelně hraje cena - max 12000,-.

LG, nebo samsung, nebo něco jiného?

Prosím poraďte.

Díky všem.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

4x

Nejsem odborník, ale jen spotřebitel. Takže dvorní opravář mi doporučil Samsung šestkovou řadu a zatím spokojenost. Ovládání i obraz dobrej.

hodnocení

4x

Máme v rodině několik Samsungů (a osvědčených), tak Samsung.

krtek66
hodnocení

2x

Vzhledem k tvému směšnému rozpočtu si vyber cokoliv. Bude to jedno. TV v této cenové hladině budou všechny stejnej aušus...

hodnocení

0x
Já jsem pro Sharp, tak doporučuji Sharp LC 50UI7422 - ale 100 lidí, 100 jiných doporučení...

hodnocení

0x

Preferuji Samsung, ten máme doma, sice má už skoro dva roky, takže novější typ...tak si vyberte...co rada, tak to bude něco jiného...jedině, že uděláte součty u jednotlivých značek...ale i tak možná dobře nevyberete...někdo chválí nějakou značku, ale, když vidím u něho obraz, tak nerozumím; nebral bych ani zadarmo

lidus*
hodnocení

0x

Panasonik, LG a Finlux- ten se kupoval na Sivestr jeden rok když TV odešla a nestál ani 10 000, vše bez problémů, příjem máme UPC, TV zvládají internet, flešku, víc nevím jelikož jsem to nikdy nepoužila a všechny jsou víc než 1m. Kdysi dávno jsme koupili TV za hubičku, prý snad z nějakého potopeného nákladu a jde i dnes bez problémů manželovi v garáži.

olinl
hodnocení

0x

Koukám doma na LG druhým rokem, občas se "nenačte" zvuk. V obchodě elektro při nákupu jistý pán chtěl pouze SAMSUNG -LG nedůvěřoval, někdo doporučuje SONY a PANASONIC.

joudis*
hodnocení

0x

Značka Hisense trochu neznámá značka ale výroba v Plzni, a v porovnání na ruznych testech dobré hodnocení. V 50" je několik na výběr prodává Alza, Elektroword, i v Mediamarkt.de ...jinak obraz nejlepší Sony, cena vyšší ...:)

hodnocení

Všem díky. Je mě jasné, že konečné řešení je jenom na mě, ale i tak mě to pomohlo.

Díky.

hodnocení

0x
Každá liška chválí svůj ocas.
Kdysi jsem si nechal poradit LG a zažil jsem peklo. Jedna závada stíhala druhou, seřazení programů zoufalý. Už nikdy, i kdyby mě platili.
Pak jsem si koupil Philips, vcelku dobrý, spolehlivý. Obraz dobrej, ale celkový ovládání takový, no divný, je potřeba moc tlačítek.
Teď mám Panasonic, asi jedna z posledních co ještě nemá 4k a zatím nejlepší. Obraz super, ovládání jednoduchý, spokojenost.
Mladý si koupili na doporučení prodejce Samsung a už si prý nikdy nekoupí.

jenda2*
hodnocení

0x

Samsung z hlediska pozáručních oprav už nikdy. Přesně týden po záruce mi odešla LCD a v Samsungu neměli zobrazovače. Že si máme koupit novou TV !

Podle opravářů je nejméně poruchová GoGen, LG. Samsung je naprostý šunt.

kimbert*

Potvrzuji ,stejná zkušenost,televize za 25 tkč od samsungu necelé tři roky.Jinak doporučuji se podívat zde forum.avmania.e15.cz/...

hodnocení

0x
Já vybíral před rokem. Koupil jsem Oravu. Spokojenost

jenda2*
Orava ma streva Thomson nebo obdobu.
urysyrocif

Orava nemá střeva Thomsonu, ale od turka Vestel. Jako mnoho jiných.

lukendal*
hodnocení

0x
Určitě ne Samsung.Proč? Z chytré televize se stala hloupá televize. (Nepodporují aktualizace)

A od kdy není podpora - aktualizace? V lednu ještě normálně probíhala...Dejte odkaz na věrohodnou informaci od Samsungu...ať se na to připravím... To znamená, že když nebudu pravidelně aktualizovat "chytrý" mobil, bude z něho "blbý" mobil?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]