Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a prosím o radu.
Jakou vybrat TV: UHD 4K, 50", pochopitelně hraje cena - max 12000,-.
LG, nebo samsung, nebo něco jiného?
Prosím poraďte.
Díky všem.
Nejsem odborník, ale jen spotřebitel. Takže dvorní opravář mi doporučil Samsung šestkovou řadu a zatím spokojenost. Ovládání i obraz dobrej.
Preferuji Samsung, ten máme doma, sice má už skoro dva roky, takže novější typ...tak si vyberte...co rada, tak to bude něco jiného...jedině, že uděláte součty u jednotlivých značek...ale i tak možná dobře nevyberete...někdo chválí nějakou značku, ale, když vidím u něho obraz, tak nerozumím; nebral bych ani zadarmo
Panasonik, LG a Finlux- ten se kupoval na Sivestr jeden rok když TV odešla a nestál ani 10 000, vše bez problémů, příjem máme UPC, TV zvládají internet, flešku, víc nevím jelikož jsem to nikdy nepoužila a všechny jsou víc než 1m. Kdysi dávno jsme koupili TV za hubičku, prý snad z nějakého potopeného nákladu a jde i dnes bez problémů manželovi v garáži.
Samsung z hlediska pozáručních oprav už nikdy. Přesně týden po záruce mi odešla LCD a v Samsungu neměli zobrazovače. Že si máme koupit novou TV !
Podle opravářů je nejméně poruchová GoGen, LG. Samsung je naprostý šunt.
Potvrzuji ,stejná zkušenost,televize za 25 tkč od samsungu necelé tři roky.Jinak doporučuji se podívat zde forum.avmania.e15.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.