Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych svému příteli koupit pod stromek motorovou pilu,,jako překvapení,ale nevyznám se vůbec v kvalitě.bylo by to na běžné používání k přípravě dřeva na zimu a sem tam pokácení stromu.Poradí mi někdo,kterou bych měla vybrat,jaká bude nejlepší?Cenově nejspíš tak do osmi tisíc a aby byla opravdu bezporuchová a dala se dobře používat?kdo má zkušenosti-poraďte mi prosím.
Prosím nekupujte motorové pily z hobbymarketů-to je hrůza co tam prodávají.Ze značek doporučím jen dvě a to STIHL HUSQVARNA,já osobně radši tu první značku(dlouholetá zkušenost).Ale kamarádi co mají ty druhý tak jsou taky spokojený.Při těch penězích co do toho hodláte investovat se něco určitě najde-jeden příklad sekacky-pily.cz/...
A nešlo by nenápadně od něj vysondovat jakou by si asi tak představoval?To by moc při hledání pomohlo.
Už jsem tu někdo ptal na koupi vrtačky pro manžela. Ženský, fakt to nedělejte. Pokud přesně nevíte, jakou váš muž chce, tak mu dejte prachy ať si ji koupí sám, nebo s ním jděte do obchodu a vyptejte se přímo jeho, co by chtěl. Jinak jsou z těch překvapení mnohdy zbytečná zklamání.
Proto jsem psala alespoň něco zjistit.Pravdomluvny ma pravdu.Já to udělala taky takto,jako překvapení.A škoda mluvit.Malá lišta,slabý víkon a už nevim co bylo další.Příště už to neudělám.Škoda peněz.To ho raději překvapim jinak.
Třeba budete mít štěstí.Tak ať ho máte víc
Jaké dřevo,jak silné stromy,co znamená dobře používat?
doplněno 27.11.09 17:07:Dráčku ta stránka se mě líbí.Škoda, že už pilu máme.
dobrý den já už léta používám pilu značky partner ,nikdy sem s ní neměl žádné problémy
hshop.cz/... není to na profi práci ale na domácí práce bohatě stačí
Pokud jste omezená cenou 8000,-, tak doporučuju Dolmar 420C - za ty peníze těžko seženete něco lepšího. Dobrá je i Solo 651SP. Kvalitní, ale výkonově slabší je Stihl (211, 181). Hobby pilám HQ+Jonsered bych se vyhnul - sice jsou značkové, ale jde o plastové spotřební zboží - se starou dobrou HQ bohužel už moc společného nemají Gl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.