Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zachod kolmo k odpadove sachte?

Od: jakub9876 odpovědí: 7 změna:
Planuji rekonstrukci koupelny v panelaku. Mam momentalne zachod, jez ma odpad veden vzadu trubkou primo do odpadove sachty. Napadlo me vsak takove rozvrzeni koupelny a WC, kdy bych zachod otocil o 90 stupnu doprava. Je mozne vest potom odpad trubkou takto krkolome zatackou? Nebo existuji nejaka WC, ktera by mela odpad na bocni strane - ja bych potreboval na prave strane z pozice sediciho cloveka.. :) Dekuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tahle moje odpověď asi vyzní jako výsměch.Ale je to upřímná odpověď: ANO,s touhle situací sem se SEŠEL.V JAPONSKU.

Ale v tomhle okamžiku si myslim,že lovíme zajíce na špatnym poli

al bunda*
hodnocení

0x

Když to vezmeš pružným napojením, půjde to, leč bude to neestetické a rovněž platí, že ostřejší úhel více zpomaluje - jinými slovy mohlo by to hůř splachovat/odtékat.
Hodně zdaru.

rr3
hodnocení

0x
Jde to, dokonce to tak mám.
Zachod kolmo k odpadove sachte?
yurek*
Kde? Vidím bidet i mísu zapojenou do vestavby.
al bunda*
Taky bych řekl, že je to připojeno přímo - tedy rovně, nebo jsem potom nepochopil otázku?
rr3

Jsou to zavesne keramiky na Geberitu. Puvodni sachta s odpadem je mezi umyvadlem a WC.

Zachod kolmo k odpadove sachte? #2
al bunda*
Výborně, tohle vypadá dobře.
Díky za foto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]