Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Mám v provozu topení plynovým kondens. kotlem již as i8 roků a stále řeším problém se zavzdušnováním okruhu topení. Postupně jsem uzavřel automatické odvzdušnění na kotli i na potrubí, ale stále vždy tak za 14 dní mi zase vzroste tlak v okruhu až na 2 atm. Odvzdušním to asi na 0.8 atm,/ mám přízemí / . Již mě napadlo jestli se ten tlak netvoří v té náplni v potrubí. Ale topení dělala odborná firma , tak se mi to nezdá,že by tam dali něco co by to způsobovalo. Děkuji J.M.
Ted´, když se topí,mám nastavenou teplotu i v noci na min. tepl. 20 st. takže to moc nevystydne.Problém určitě není v úniku vody z řádu, stoupá tam z nějakého důvodu tlak. Vodu vůbec nedopouštím. jen stále odvzdušnuji a nevím kde se tam bere ten vzduch. Expanzi dofukoval servisák. Kotel vypíná při poklesu tlaku na 0.7 baru. takže tlak mám za studena asi 1.9 baru. Za 14 dní je tam přes 2.2 baru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.