Nejste přihlášen/a.
Ahojky, resime ted novou kuchyn a rada bych si dala za linku tapetu a i do par mistnosti, kdyby to vyslo. Tak se chci zeptat s jakymi jste spokojeni a pripadne na co si dat u vyberu pozor? Chtela bych nejaky moderni vzhled.
Tapetu ani náhodou. Nechali jsme si vyrobit od truhláře desku ve stejném designu, jako je kuchyň (v našem případě olše velikosti 350 x 50cm) a tu jsem přišrouboval šesti vruty a hmoždinkami. Na vruty jsem dal krytky, v barvě odpovídající povrchu. Ta deska je asi o 5, nebo deset cm níže, než pracovní deska a v místě doteku je rohová lišta s těsněním, určená přímo pro tento účel. Je to dostačující a není žádný problém.
Jen pro upřesnění, do desky jsem vyvrtal několik otvorů na vhodnýcch místech, tam jsem pak vložil instalační krabice (použil jsem nehořlavé pro sádrokarton), do nich jsem dal dvojzásuvky pro používané spotřebiče.
už jsem viděl za linkou na zdi i lino/vinyl, při vhodném dekoru proč ne, je to funkční, vydrží to a zase uplně hrozně to nevypadalo, je to jen nápad s tapetama zkušenost nemám
Jedině nějakou omyvatelnou tapetu. Jakákoliv jiná je cesta do pekla.
Když se ti nelíbí klasika obkládačky, tak se dává pracovní deska a kdo se chce trochu lišit, tak si nechá udělat sklo se svým motivem. Třeba tady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.