Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou tapetu do kuchyně za linku zvolit?

Od: jasper* odpovědí: 9 změna:

Ahojky, resime ted novou kuchyn a rada bych si dala za linku tapetu a i do par mistnosti, kdyby to vyslo. Tak se chci zeptat s jakymi jste spokojeni a pripadne na co si dat u vyberu pozor? Chtela bych nejaky moderni vzhled.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Za linku by mě přišlo normálnější dát obkladačky, dává se i obkladová deska v dezénu pracovky, případně moderní je taky sklo. Prostě něco, co lze bez potíží umývat od zaprskaného tuku.

Z tapet to asi budete těžko dostávat

hodnocení

0x

Tapetu ani náhodou. Nechali jsme si vyrobit od truhláře desku ve stejném designu, jako je kuchyň (v našem případě olše velikosti 350 x 50cm) a tu jsem přišrouboval šesti vruty a hmoždinkami. Na vruty jsem dal krytky, v barvě odpovídající povrchu. Ta deska je asi o 5, nebo deset cm níže, než pracovní deska a v místě doteku je rohová lišta s těsněním, určená přímo pro tento účel. Je to dostačující a není žádný problém.

doplněno 15.02.19 13:10:

Jen pro upřesnění, do desky jsem vyvrtal několik otvorů na vhodnýcch místech, tam jsem pak vložil instalační krabice (použil jsem nehořlavé pro sádrokarton), do nich jsem dal dvojzásuvky pro používané spotřebiče.

hodnocení

0x

už jsem viděl za linkou na zdi i lino/vinyl, při vhodném dekoru proč ne, je to funkční, vydrží to a zase uplně hrozně to nevypadalo, je to jen nápad s tapetama zkušenost nemám

jabraka*

to lino jsem použil v několika případech,lze koupit i ve zbytkách za korunovou cenu.Použití obkladů LACOBEL sklo s dekorací.Použít lze i laminodesku,stejnou jako stolní deska na lince.

JABRAKA

jabraka*

d.cz/pvc-podlaha-comfytex-milo-593-sire-4m/Takové lino by neuškodilo ani vzhledem

JABRAKA

hodnocení

0x

Jedině nějakou omyvatelnou tapetu. Jakákoliv jiná je cesta do pekla.

Když se ti nelíbí klasika obkládačky, tak se dává pracovní deska a kdo se chce trochu lišit, tak si nechá udělat sklo se svým motivem. Třeba tady.

hodnocení

0x
Pokud jde o to, sladit co nejvíc kuchyni s ostatním interiérem můžeš použít tapetu která se ti bude líbit a za linkou ji překrýt sklem.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, můžete použít i marmoleum - stejný dekor na podlahu i nalepit za linku. Zdravím!

jabraka*

Marmoleum sice je jedna možnost,ale je rozdíl mezi linem za 100.- a marmoleum za 800.-

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]