Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eon vz. ČEZ

Od: rosol4064 odpovědí: 4 změna:

Prosím vyplatí se přejít s plynem od Eonu k ČEZU (odebírám tam klasiky proudy)) jsem ze Severních Čech...

Furt mě bombardují ...Platím 3000měs. zálohu a vracím mi cca 5tis.

Propálím cca 30tis... má to význam?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

4x

tady je kalkulačka spustit, dosadit a nechat spočítat kalkulator.eru.cz/...

a na plyn cez.cz/...

hodnocení

3x

Jakou částku "propálíte" je stejně hodnotná informace, jako když nám sdělíte hodinovou mzdu... taky z toho neurčíme výši Vaší výplaty, jelikož neznáme Váš pracovní závazek (kolik hodin měsíčně odpracujete).

Nechte si u ČEZu udělat kalkulaci podle Vaší spotřeby a podle toho se rozhodněte.

hodnocení

2x

Na internetu existuje spousta kalkulaček jak zadas spotřebu hned budeš vědět kdo a o kolik je levnější*frajer*

hodnocení

1x

Vezměte si před sebe poslední fakturu, vlezte na ERU.cz, vyplníte do kalkulačky vše podle faktury, kouknete na výsledek, uděláte si kávu se zákuskem a rozmyslíte si, co dále. K tomu nepotřebujete radu od jiných, zvláště, když nevím nic o Vaší spotřebě.

Hezký víkend.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]