Nejste přihlášen/a.
No já vidím na obrázku šroub 6x52 takže přesně jak píšete Vaši skladbu 12 mm SDK + 40 mm mezera. A folie taky není napnutá jak kůže na bubnu a navíc něco vydrží než se protrhne
Pravděpodobně? Nebo je protrženo? Velký průšvih to není, ale průšvih to je. Dělal jste Blower-door test? Pokud ne, tak to neřešte.
milancukrar® Protože řeším podobný problém, tak by mě zajímalo, jestli s tím Blower-door testem máte zkušenost, jakou to má opravdu vypovídající schopnost.
Když píšete,že máte skladbu 12,5 mm sdk, pak 4 cm mezera a pak parotěsná zábrana, tak pokud je ocelová deštníková hmoždinka se šroubem 52 mm, tak jestli jsem pochopil vše dobře, šroub se zastaví těsně před fólií. A i kdyby ji propíchl, v zimním období se může kolem nepatrně nahromadit kolem hmoždinky vlhkost ale v letním období se může zase odvětrat. Záleží také na tom, zda-li v místnosti máte akvária,terária nebo perete,sušíte,nebo máte režim sušší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.