Nejste přihlášen/a.
Mám na sebe nepředstavitelný vztek. Stále někde koluje inzerce na Spray Mop. A protože mám hrozné bolesti v kříži, tak jsem si říkala, že bych se nemusela při mytí podlahy tak ohýbat, to by bylo něco ! Místo, abych zavolala a domluvila se s operátorkou, objednala jsem si rozprašovací mop přes internet. Většinou jsem byla s nákupem přes internet spokojená. No tentokrát ne. Přišlo mě ohromné monstrum, ta plocha s kterou se umývá byla hrozně veliká, hodilo by se to asi na taneční sál, ale na naší mrňavou koupelnu ani náhodou.Navíc všude inzerují 1+1 zdarma, ale přišel jen jeden kus. Tak jsem tam rozčílená zavolala a operátorka mě usadila. Klikla jsem na mop XXL a k tomu není 1+1. Navrhla mě, ať si znovu objednám a budu mít 1+1. No je to moje chyba, ale v katalogu to nemají upřesněné a proto to tady píšu, pokud si budete objednávat, dávejte si na toto pozor. Jsem na sebe naštvaná, že jsem tak stará a tak blbá, hlavně zbrklá. Jinak je to bezvadné, opravdu umyjete podlahu na to tata. A protože se stále mrskám a bičuju, můj zlatý muž mě navrhl, že to celé zmenší, už je v dílně a pracuje na tom. Ach jo, mě to tak štve!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.