Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpackaný nákup

Od: rebeka* odpovědí: 8 změna:

Mám na sebe nepředstavitelný vztek. Stále někde koluje inzerce na Spray Mop. A protože mám hrozné bolesti v kříži, tak jsem si říkala, že bych se nemusela při mytí podlahy tak ohýbat, to by bylo něco ! Místo, abych zavolala a domluvila se s operátorkou, objednala jsem si rozprašovací mop přes internet. Většinou jsem byla s nákupem přes internet spokojená. No tentokrát ne. Přišlo mě ohromné monstrum, ta plocha s kterou se umývá byla hrozně veliká, hodilo by se to asi na taneční sál, ale na naší mrňavou koupelnu ani náhodou.Navíc všude inzerují 1+1 zdarma, ale přišel jen jeden kus. Tak jsem tam rozčílená zavolala a operátorka mě usadila. Klikla jsem na mop XXL a k tomu není 1+1. Navrhla mě, ať si znovu objednám a budu mít 1+1. No je to moje chyba, ale v katalogu to nemají upřesněné a proto to tady píšu, pokud si budete objednávat, dávejte si na toto pozor. Jsem na sebe naštvaná, že jsem tak stará a tak blbá, hlavně zbrklá. Jinak je to bezvadné, opravdu umyjete podlahu na to tata. A protože se stále mrskám a bičuju, můj zlatý muž mě navrhl, že to celé zmenší, už je v dílně a pracuje na tom. Ach jo, mě to tak štve!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kimbert*
hodnocení

11x

Do 14 dnů pokud je zboží objednáno přes internet je možno vrátit bez udání důvodů a musí Vám vrátit peníze ,pak si můžete objednat mop který se Vám líbí.

au1

byl jste o minutku rychlejší *ua*

au1
hodnocení

6x

zdravím, neplatí pro tento případ 14tidenní lhůta pro vrácení zboží bez udání důvodu jelikož bylo objednáno přes internet?

hodnocení

1x

Jenže tazatelka píše, že "muž mě navrhl, že to celé zmenší, už je v dílně a pracuje na tom" - tam vrácení ve lhůtě už možné nebude.

au1

tazatelce bylo to s vrácením do 14ti dnů sděleno proto, aby měla důvod být na sebe naštvaná, protože mohla mop vrátit a objednat si ten menší :-D

hodnocení

0x
Ked sa uz tak mrskate, doma sme na to tiez pozerali. Tam, kde maju 1+1 zdarma ho maju za 799 Kc. Inde som videl - asi ten isty. Tak to je paradna akcia 1+1 zdarma.

hodnocení

0x

Je potřeba se kouknout do smlouvy, na podmínky. Je tam, že do 14ti dnů lze vrátit bez udání důvodu. Ale asi se nikomu nechce na poštu. :-D Já jsem teď takhle vracela mobil.

kimbert*

Není potřeba ,manžel je šikovný a rychle ho upravil na požadovanou délku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]