Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obložit schody před nivelací

Od: pvasicek odpovědí: 3 změna:
Zdravím, mame v baraku staré betonove schody, na ktere planujeme dat vinylovou podlahu. Nyni tam je nejake lepene lino. Po strhnuti ti hodlam obrusit, vyčistit, napenetrovat a kdyz prijdu k nivelaci, tak nejak me nenapadá, čím zajistit každý schod aby mi nivelace nestekala po schodech dolu nebo bokem. Muze mi treba nekdo prilozit foto, jestli ze dreva neco vymyslet. Diky za pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Normálně by zedník použil zadnicke skoby a prkýnko ale nevím jak tvrdý beton to je. Jestli je do toho dostaneš. Osobně bych na renovaci schodů použil kamenný koberec tipu Piedra a ušetřil si práci s nivelací a obkládáním.
google.com/...

re4zon
hodnocení

2x
Ja to vyresil tak, ze jsem na schody nasrouboval (slo by i nalepit) z vrchu i cela desky z drevotrisky a lepil na ne, takze jsem nemusel nic nivelovat. Schody jsou hezci nez od podlaharu, kteri navic schody delat odmitli, pry moc prace. Pokud chcete jen naslapy a nivelovat, tak staci na celo schodu prilepit kusem pasky prkenko, ktere nivelacku podrzi.
Nebo pouzijte pevny vinyl v dilcich, pokud nejsou ve schodech diry, tak se neproslape.

jabraka*
hodnocení

0x

Po odlepení lina stačí jen oškrabat lepidlo,třeba s pomocí horkovzdušné pistole.Vinyl,nebo i jiná tvrdá krytina nepotřebuje ani penetraci,ani nivelaci.Ta se používá k vyrovnání celé plochy,aby nedocházelo ke zlomení zámků na hrbolech.Lepidlo malé nerovnosti vyrovná (Thomsit K188)Úplně rozbité ty schody snad nejsou_!?

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]