Nejste přihlášen/a.
Zdravím, asi je blbost měnit letos okna, když budeme do budoucna dělat podlahy a asi i osekávat vnitřní stěny? Nebo to lze, aniž by jsme je pak třeba poničili?
totak, víte že jsem chtěl nejdříve pložit dotaz "jak má znít odpověď, aby Vám vyhovovala"?, ale nechtěl jsem provokovat.
Osobně bych začal rekonstrukci podřezáním a následně podlahy s hydroizolací ,současně s instalacemi,okna a omítky.prostě standartní stavební postup.Ale pokud půjdete opačněsice se nic nestane ale díky novým oknům je budete muset víc hlídat proti poškození a pak při mokrých a prašných procesech daleko více větrat a pkd i v chladnu tak i topit.Ale to je jen můj názor,zatím dělám zedničinu krátce jen nějakýc dvacet roků + učení
A není to blbost letos vyměnit okna a příští rok kolem nich osekávat zeď? Je stará je třeba to celé odizolovat a znova nahodit..
Abych to upřesnil. Budeme dělat celkovou rekonstrukci. Barák chci letos nechat podřezat, vyměnit okna, připravit ČOV. A až příští rok odizolovat a udělat podlahy, osekat a nahodit stěny s elektrikou. Správně by se asi měly okna vymenit až potom, proto se ptám, zda to není blbost a okna se tím jen nepoškodí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.