Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam s odpadem z laminátové plovoucí podlahy

Od: vojtech* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat, zda víte prosím Vás někdo co s odpadem z plovoucí laminátové podlahy. Kam ho správně vyhodit/odvézt.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

Z mého hlediska,tedy technologa-plastikáře,je tato podlahová deska složena z 95% z dřevní hmoty,3% jsou papírové potisky ,napuštěné melaminovou pryskyřicí a další 1% hmotnosti je melaminová pryskyřice,pojící nosnou dřevovláknitou desku.Možná se mnou nebudou souhlsit lidé,pečující zoufale o životní prostředí,ale spálením v dobrém kotli se do ovzduší nedostane rozhodně více škodlivin,jako při pálení hnědého uhlí.

JABRAKA

reeket
Kvůli tobě si bude kupovat kotel.
Nevím kolik škodlivin se dostane do ovzduší spálením podobných věcí, ale rozhodně to je venku krásně cítit.
Ale dá to hodně tepla, víc než spálením stejného množství dřeva.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, sběrný dvůr nebo obcí přistavený kontejner na velký odpad. Zdravím!

doplněno 11.02.19 13:47:

Já jsem dotaz pochopil tak, že tazatel ruší starou laminátovou podlahu a toto větší množství odpadu chce někam umístit. Pokud jde jen o odřezky při tvorbě nové podlahy (menší kousky), tak skutečně stačí normální popelnice.

krtek66
hodnocení

0x

normálně to hoď do kontejneru na směsný odpad...zas toho určitě nebudeš mít tolik, abys tady tak nehorázně znečistil planetu...stejně to končí na jedné skládce neroztříděné...

karel556*

Přesně tak, dělal jsem taky laminátovou plovoucí podlahu ( ve čtyřech místnostech) a odřezy jsem vyhodil do směsného odpadu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]