Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přemnožení myší

Od: rottwailerka odpovědí: 5 změna:
Bydlíme ve starším rodinném domě,co dělat jak se zbavit myší,klademe pasti,jed nemůžeme nastražit máme pejsky,má někdo zkušenost s plašičem myší , děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Klasické pasti jsou nejlepším řešením.
Zkuste do pasti dát vlašský ořech.

patronka*
hodnocení

0x

Já bydlím v Praze v bytě a myši tu mám taky. Nechci je zabíjet, nebo hledat po koutech mrtvolky, tak chytám živé a vypouštím je do přírody. Tady je několik návodů na pastičky :

youtu.be/... Použila jsem hranaté PET láhve, místo špejlí pletací jehlice a jako návnadu dávám vlašské ořechy, přivázané drátkem ke kancelářské sponce. Je to ale běh na dlouhou trať, už jsem odchytila asi 30 myšek a ještě není konec. Pozdě jsem totiž objevila škvíru pod vstupními dveřmi, kudy jsem zřejmě chodily další jak do hospody. Dneska mi přišly objednané klecové odchytové pastičky, zatím jsou nastraženy neúspěšně. Dávám myškám čas do neděle, pak přijdou na řadu klasické vraždící pastičky ! :(

Přemnožení myší

mys*
hodnocení

0x

Zabepečit vše tak, aby se myši nedostaly k potravě a nadále klást pastičky.

hodnocení

0x

A co ultrazvukové odpuzovače myší?

hodnocení

0x

Plašiče úspěšně používáme několik let. Akorát jednou se nám nastěhovala zřejmě hluchá myš - pak nastoupila pastička. V našem případě ji z pastičky trefil šlak, ráno ležela mrtvá vedle pasti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]