Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výstavba plotu, na stejném místě,co byl starý

Od: ola® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím, potřebuji poradit. máme mezi sousedem starý plot z drátěného pletiva. Chtěli bychom ho vyhodit a v naprosto stejném místě postavit plot nový, místo drátěného pletiva, použít zasouvací betonové dílce. Prostě vyhodíme trubky-sloupky a zabetonujeme místo nich betonové díly tvaru ,,I,, do kterých se bez základu zasunou betonové díly. Plot bude tedy neprůhledný, bez základů. Jen sloupky budou zabetonovány. Dotaz zní, co budu potřebovat za povolení? musím to hlásit na OÚ? Soused s tím souhlasí. Plot bude na stejném místě, jako býval 50- let starý, z pletiva. Bude, akorát neprůhledný z betonových zasouvacích dílců, výška 200cm. Takže, co po mě bude stavební odbor chtít?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vůbec bych s tím stavební úřad nezatěžoval soused souhlasí tak co kde není žalobce není soudce a navíc děláte rekonstrukci

hodnocení

0x

Vůbec bych to neřešil. Byl tam plot - bude tam plot. Bude na stejném místě, jako původní. Nic nového nestavíte. Jde o rekonstrukci, nikoliv o stavbu. Vy tam chcete plot neprůhledný, soused s tím souhlasí. V podstatě se nemění nic, co by mělo stavební, či katastrální úřad zajímat. Pokud byste měl špatné svědomí, můžete podat oznámení. Ale já bych to nedělal.

h0042*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys milancukrar 06. 02. 2019 20:23:33
Vyčkej času, jako husa klasu. Bez textu.
h0042*
To bych počkal i bez tvého upozornění. Zajímalo by mě, co bylo na mém příspěvku špatného, že byl odstraněný?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]