Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, koupil jsem si byt, převzal jsem ho poslední den v měsíci, kdo za tento měsíc platí úhrady za byt? Děkuji moc, bývalá majitelka tvrdí, že já a mě se to nelíbí, protože jsem tu ten měsíc nebydlel
Nelibi se mi to, ale obavam se ze ano, v katastru je psano, ze pravni odpovednost mi vznikla jiz v tento mesic, ona je vlastne jen potvora, ze mi byt predala az posledni den.
mrkněte se do kat/..., odkdy jste vlastníkem bytu. Nepochybně déle, než od chvíle nastěhování.
Pokud vezmu úvahu, kolik peněz, práce a starostí obnáší nákup bytu, tak bych těch pár tisíc za měsíc za fond oprav neřešil.
Ale logicky fond oprav je v podstatě náklad na údržbu společných částí, je to povinností majitele, bez ohledu na to, jestli dům používá nebo ne, tedy řídili bych se datem v katastru. Něco jiného by byly poplatky za vodu a teplo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.