Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jablotron - zkušenosti

Od: lava odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

jaké máte zkušenosti se zabezpečovacími přístroji od firmy Jablotron?

Doporučíte mi nějakou jinou značku?

Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Rodiče mají zabezpečení domu od Jablotronu snad 15 let a nikdy žádný problém.

hodnocení

0x

Velmi dobré...ale je z těch dražších...ale pro změnu zase funguje bez problémů v drtivé většině případů...

figurek*
hodnocení

0x

se zabezpečovacími přístroji nemám zkušenosti, ale od Jablotronu jsme si pořídili domácí stolní maximobil. Bez problému funguje už pět let, stále má původní baterii.

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den, má nainstalováno několik známých i my. Jde v Česku už o takovou tradiční značku. Jednu dobu vyráběli i v Číně ale poslední roky prý opět v ČR (máme vyšší kvalitu výroby) - toto mi nedávno říkali známí z distribuce. Jinak též ovládám přes toto zařízení světla, vzduchotechniku atd..vstup na čip(klíčenka)...s jinými značkami nemám zkušenost, ale slyšel jsem že je oblíbený např. Paradox.

hodnocení

0x
Ja mam jablotron pouze ve svých vozek a léta bez problémú

hodnocení

0x

Na nasi novostavbu hned po dokonceni mame take Jablotron a naprosta spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]