Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strecha oprava krovu a nova krytina

Od: kamila odpovědí: 11 změna:
Halo zna nekdo spolehlivou fi na opravu krovu a pripadne vymenu krytiny?A jak financne narocne by to bylo.dekuji kamila

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelka*
hodnocení

1x
Pokuď máte plochu 200m2,tak třeba i půl milionu.

nestrašte, já mám 240m2

ale je to na výměni jen pár trámů + desky a krytina*zed*

hodnocení

0x

Ano, znám jich několik, finančně to není náročné. Pokud nechcete modré z nebe.

Pokud jste z okolí Pardubic, mohu doporučit několik firem.

kamila
hodnocení

Dekuji za stricnou odpoved.Bohuzel jsme z Dimazlicka a zde jsou nerealne ceny pro obycejne lidi. Sice jsme nasli ze by ceny pokryvacu a tesaru mely byt jako cena krytiny..ale kde takove hledat. Chteli jsme konecne dat novou krytinu. Lehkou a prijatelnou cenu..ale problem nastal kdyz mi muz oznamil ze je treba dat asi 2 noce tramy..no a to pry jde jen s pomoci masin..vzhledem k vaze a spatne pristupnosti prave z te strany kde je treba...mezi domy je cca 1m ...tak jsem z toho spatna.k.

Kolik jste oslovili firem, jaké bylo rozpětí ceny?

kamila
hodnocení

0x
No primo ve vsi je fi co dela strechy..cena 180000kc.A druha v Dimazlicich cena 400000kc.no tak to mam i jiny dum ze

nerozumím.

pavelka*
Ještě stále nevíme jak máte velkou střechu.

kamila
hodnocení

0x
No cena za praci u nas primo ve vsi fi a ta druha v Domazlicich..

To je pořád málo. Oslov klidně deset firem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]