Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
už mi došla trpělivost. Bývaly časy, kdy jsem byl v kuchyni úplné vemeno, ale to už je naštěstí dávno pryč. Přes to mi i po letech dělají problém rybí prsty.
Takhle - nedělám si iluzi o kvalitě výchozího produktu, ale něco dělám prostě špatně. Moje rybí prsty jsou vždy šeškvařené, odpadá z nich strouhanka, která není dopečená, a nejlepší je, že bývají vevnitř studené. Jak je to možný?
Rozehřeju olej na pánvi (žádnou mikroskopickou vrstvu, ani toho neleju litr), když začne reagovat na kapku vody, dám do něj prsty a jednou za čas otáčím, snažím se šetrně. A stejně jsou ty mrchy hnusný, přitom když ty samé dělá známý (Ocena Sea - Lidl), má je úplně OK. A to mi ty Lidlovský připadají jediný poživatelný, jednou jsem koupil Nowaco a nejen že se situace opakovala, ale ty mrchy se seškvařily na tenoučký srandičky, z původní hmotnosti zbyla slabá polovina - to se u Lidlu zdaleka tolik neděje.
Prosím o radu v této tak jednoduché záležitosti, až je mi to trapné... Děkuji.
no slisovaný odpad + voda, kdysi byli prsty fakt kus ryby...že ty prsty pěkně prskají, že jo? dnes nekoupíš v marketu slušný filé
V tom problém nevidím. Mám odzkoušeno, že ostatní je mají lépe udělaný než já. Když odchlopím strouhanku, je v tom normálně filé, má to strukturu rybího masa. Netvrdím, že to je nějaká špica filé, ale neni to žádnej prst Clever z Billy. To jsem měl (z totální nouze) jednou a zvracel jsem ještě druhej den. Nebo ty od Nowaca, to je taky lepší okusovat desku stolu. Tyhle z Lidlu mi připadají proti nim jako hvězdy.
Zdravím,
dnes jsem si při smažení obalovaný aljašský tresky vzpomněl, že jsem sem kdysi ohledně tohoto psal...
V mém případě to bylo celé na vině špatnou pánví. Ten krám byl očividně vhodný na všechno, jen ne na smažení. Ta pánev měla hodně silný dno, a je možný, že to byl ten důvod. Po pořízení obyčejný pánve za pár stovek se z rybích prstů (výhradně těch z Lidlu) stalo konečně jídlo, který zvládne udělat i úplný tele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.