Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje vykružovák 70 mm vysoký?

Od: mibo odpovědí: 9 změna:

Zdravím , scháním sadu vykružováků , viz foto , ale potřeboval bych aby byly vysoké 70 mm , dají se vůbec takové sehnat? Koukal jsem po Googlu a našel jsem maximálně 45 mm vysoké , což je pro mne málo. Nevíte někdo jestli se dají někde koupit?

Existuje vykružovák 70 mm vysoký?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Řešil jsem to jednoduchým způsobem. Zavrtal jsem do dřeva nadoraz, pak jsem pomocí dláta vyloupnul ten vnitřní špalík a potom jsem vrták znovu vložil a díru dovrtal.

doplněno 05.02.19 11:03:

Ok. samozřejmě jsem použil podobný tomuto.

Tyhle vykružováky? Uloupnout prostředek a pak vrtat dál?

U běžné korunky jednoho průměru tohle udělat jde (vrtal jsem zeď s prodloužením i načtyřikrát), ale tohle má základnu širší, než je průměr vrtání, takže to nepůjde prostrčit dál.

hodnocení

2x

Největší hloubku záběru má asi tento:

zbozi.cz/...

ale jinak stojí za prd, blbě se šteluje, udržet ho v díře chce trochu fortel

lepší jsou ty jednobřité typy, tlustější materiály prořezávám z obou stran.

hodnocení

1x
Tak to ti neporadím. Nikdy jsem je neviděl.
Jen se zeptám, k čemu to potřebuješ?
Nestačilo by to vykroužit co to dá a zbytek vzít buď z druhý strany, nebo doříznout přímočarkou?

rv*
hodnocení

0x

Možná hledat dle použití korunkový vrták, jádrový vrták. Tam se dá jít postupně do jakékoliv hloubky.

krtek66
hodnocení

0x

Na výšku se myslím nedělají...pokud je to tlustější než 40mm tak se to vrtá z obou stran. Místo vykružováku můžeš použít plochý vrták

mibo
hodnocení

Moc děkuji za rady , asi to udělám tak že vyvrtám těch 45 mm , potom vyloupnu a budu pokračovat dále.Hezký den.

jenda2*

A pokud má tělo držáku větší průměr, tak nevyvrtáte nic více jak danou hloubku.!

Můžete ale použít toto, i když není určen do dřeva.

levior.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]