Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdělení stavební parcely?

Od: ludas* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den naskytly se mi finanční prostředky navíc a našel jsem na inzerát kousek od nás velkou stavební parcelu za pěkný peníz píšou u ní : Prodej stavebního pozemku o výměře 7287 m2 Jedná se o na jižní stranu mírně svažitý pozemek, který je v územním plánu obce určen pro obytnou výstavbu. V blízkosti pozemku se nachází přípojka vody a plynu. V plánu obce je vybudování kanalizace. V obci se nachází částečná občanská vybavenost (obchod, restaurace, zastávka BUS).Vhodné jak pro individuální výstavbu, tak jako investice. V případě zájmu možno jednat o prodeji sousedního pozemku o výměře dalších cca 6.500 m2. Hypotéku rádi zařídíme.
Cena: včetně provize, včetně právního servisu a mě by zajímalo když bych z toho chtěl udělat pozemky rozdělit třeba po 500-700m2 co by to stálo a když bych to chtěl zašifrovat co by to vyšlo a na co si dát pozor běžné i malé pozemky se tu prodávají zašifrované od 1 500 000kc a vice zda se na tom a vydělat děkuji předem.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Lucas: Zasíťování se odhaduje hodně těžko. Buď musíte vědět celkovou délku všech sítí které se musí vybudovat, nebo musíte mít alespoň studií se zákresem parcel a komunikací. Je ale velmi pravděpodobné, že se bavíme o milionech. Když dodáte podrobnosti, spočítám Vám to přesněji.

ludas*
hodnocení

0x
Děkuji ale rozdělení na katastru tak nějak chápu spíše by mě zajímalo proč to prodává tak levné.. tam bude nějaký háček spíše by mě zajímalo kdyby člověk těch 7000m2 rozdělil na 10pozemku po 700m2 kolik by vyšlo to zašifrovat?

hodnocení

0x

Ludas: Tak Vám to ještě upřesním. Spočítal jsem cenu zasíťování jedné parcely u akce kterou jsem projektoval a rozpočtoval (tam bylo celkem 39 parcel). Průměrná cena zasíťování jedné parcely (vodovod, splašková kanalizace, dešťová kanalizace, přípojky SK, DK, VOD a vsakovací galerie dešťové vody) je 507000Kč bez DPH. Jsou to aktuální ceny, tu akci jsem dělal před 2 měsíci.

hodnocení

0x

ludas,pozemky se nešifrují,jsi stejný zločinec jako developeři,jeden krcálek vedle druhého.to je nějaké bydlení?

hanys: jasně, "zašifrovat" vs. zasíťovat..nějaká hloupá automatická oprava textu. Ale jinak pozemek 700m2 je velmi slušný..a na dnešní dobu až nadstandardní, resp. velmi slušný průměr.

ludas*
hodnocení

Pan marticak: velmi děkuji za odpověď jako jediný jste pochopil znění otázky a dokázal mi plnohodnotné odpovědět.
Hanys: Pouze inteligentní jedinci pochopili že to má bejt zasíťovat bohužel mi to tam skočilo automaticky a nevšiml jsem si každopádně si vyprosuji označení zločinec zločince máte v kalhotech.. nesnáším tyhle rypaly ale je to váš názor neberu vám ho taky nepreferuji takovéto bydlení ale chci svou firmu a každý nějak začínal každému vyhovuje něco jiného taky si myslím že 700m je už slusnej plac a když člověk něco chce všechno se dá vyřešit dá se to obehnat tujemi a plotem a tak dále na každou věc je vždy nějaké řešení kdyby měl každý pozemek jak král a každý jenom dům jak by to tu vypadalo taky se mi nelíbí co konají developeri ale bohužel je to tak planeta se zalidňuje a s tím nikdo nic neudělá někde ty lidi musejí bydlet trochu se zamyslete než něco napisete..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]