Nejste přihlášen/a.
Cena: včetně provize, včetně právního servisu a mě by zajímalo když bych z toho chtěl udělat pozemky rozdělit třeba po 500-700m2 co by to stálo a když bych to chtěl zašifrovat co by to vyšlo a na co si dát pozor běžné i malé pozemky se tu prodávají zašifrované od 1 500 000kc a vice zda se na tom a vydělat děkuji předem.
0x
Ludas: Tak Vám to ještě upřesním. Spočítal jsem cenu zasíťování jedné parcely u akce kterou jsem projektoval a rozpočtoval (tam bylo celkem 39 parcel). Průměrná cena zasíťování jedné parcely (vodovod, splašková kanalizace, dešťová kanalizace, přípojky SK, DK, VOD a vsakovací galerie dešťové vody) je 507000Kč bez DPH. Jsou to aktuální ceny, tu akci jsem dělal před 2 měsíci.
0x
ludas,pozemky se nešifrují,jsi stejný zločinec jako developeři,jeden krcálek vedle druhého.to je nějaké bydlení?
hanys: jasně, "zašifrovat" vs. zasíťovat..nějaká hloupá automatická oprava textu. Ale jinak pozemek 700m2 je velmi slušný..a na dnešní dobu až nadstandardní, resp. velmi slušný průměr.
Hanys: Pouze inteligentní jedinci pochopili že to má bejt zasíťovat bohužel mi to tam skočilo automaticky a nevšiml jsem si každopádně si vyprosuji označení zločinec zločince máte v kalhotech.. nesnáším tyhle rypaly ale je to váš názor neberu vám ho taky nepreferuji takovéto bydlení ale chci svou firmu a každý nějak začínal každému vyhovuje něco jiného taky si myslím že 700m je už slusnej plac a když člověk něco chce všechno se dá vyřešit dá se to obehnat tujemi a plotem a tak dále na každou věc je vždy nějaké řešení kdyby měl každý pozemek jak král a každý jenom dům jak by to tu vypadalo taky se mi nelíbí co konají developeri ale bohužel je to tak planeta se zalidňuje a s tím nikdo nic neudělá někde ty lidi musejí bydlet trochu se zamyslete než něco napisete..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.