Nejste přihlášen/a.
Zdravím dámy. Kdo máte zkušenost...lze vyprat polštář plněný peřím a pak dát do sušičky?
Určitě jde,když se perou i péřové bundy,je to stejný princip.
Jen to chce speciální přípravek na praní peří (s lanolinem) a koupit v drogerie nebo kdekoli v obchodáků "míčky do sušičky.Také můžete použít cca 3 obyčejné tenisáky,které vložíte do budnu s polštářem,budou narážet do polštáře a peří se nezdrcne-neslepí.Prát i sušit zároven s těmi tenisáky
Mě barvu nikdy nepustily,ale seženete bez problémů i ty přímo určené do sušičky(Tesco,Kaufland,DM,Rossman...)a ty jsou bílé.
Teplotu 30-40st. přidávám ještě diskuzi co jsem našla emimino.cz/... pročtěte celé a at se daří
Tak tekutý gel s lanolinem mám, tenisáky jsem dala do pracích sáčků a jdu na to...držte palce no a pak ještě sušička a
Ty prací míčky snad mají být volně, aby mohly "masírovat" polštář, v sáčku asi správně nezafungují.
tak je to za mnou a ...ten efekt, ve který jsem doufala, to neudělalo, ale aspoň ten sypek se trochu vypral. A pro @liska5...každý míček jsem dala zvlášť do samostatného pytlíku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.