Nejste přihlášen/a.
co dáváte na dno starších šuplíků v kuchyni ( styk s nádobím) nejen jako ochranu, ale i na ozdobu a zakrytí nevzhledného povrchu?
Já tam nemám nic, ale brácha si koupil před časem nějakou protiskluzovou podložku v Ikei - ruličku z které to nastříhal. Později si dokupoval i v jiném obchodě, myslím Orion.
Tady odkaz, taky ji používáme už od roku 2012...je transparentní a bílá...předtím voskovaný úklidový papír...folie je mnohem výhodnější; není ji třeba nijak upevňovat, neklouže, ani nádobí ...
heureka.cz/...Když Pokud mě zbyly papírové tapety, tak přišly do šuplíků, do fochů, nebo i na nahoru na kuchyňskou linku. Tam se mi usazuje mastný prach, když se dříve každý den vařilo.
Při úklidu se vše jenom opatrně srolovalo, přeložilo, vytřely kouty a bylo to čisté. Někdo dělá takový pořádek před vánocemi, někdo v létě, nebo před velikonocemi, podle zvyku.
Kdo nepracuje s tapetami, dá se koupit voskovaný úklidový papír. Nabízí se v různých barvách, vzorech, takže si vyberete, aby ladil s Vaším bydlením.
Nejlepší je koupit voskovaný ubrus, který se prodává všude na metry. 150 cm šíře a metr je kolem 100 korun. Mají ho všichni Vietnamci a mají velký výběr ve vzorech i barvách. Dá se to krásně umýt jarovou vodou. Aby se to neposunovalo, můžete i přilepit bodově třeba Mamutem, nebo jiným lepidlem. Vydrží to dlouho, když se o to člověk dobře stará. A když to chcete vyměnit, tak to jednoduše strhnete a dáte tam nový. Vydrží to ale několik let bez problémů. Papír bych nedávala, to nevydrží a lino také ne. To je zbytečně tlusté. To je teda můj názor, nemusí Vám vyhovovat.
Smetanově zbarvený úklidový voskovaný papír, jedlá barva. Každé vánoce se má při úklidu měnit...
Může i napodobit dřevo, to v obýváku do šuplete. moravel.cz/... nebo i vonět chatar-chalupar.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.