Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Projektová dokumentace rekonstrukce

Od: danas odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, nenechal jste si někdo udělat projekt při rekonstrukci bytu? Konkrétně jde o podkroví asi 56 m2, je to pro nás i k ohlášce na stavební úřad. Zajímá mě hlavně kolik se pohybuje cena za vypracování komletní projektové dokumentace (Komplet vše, sanita, elektika, voda, podlahy, zateplení, topení, příčky sádrokarton)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Spodní hranice ceny cca 20tis Kč a horní v jistém smyslu není omezena. Intel spodní hranice záleží do jakých podrobností to má být, zda s rozpočtem atd.

krtek66
hodnocení

2x

Spíš by mě zajímalo co chcete s podkrovím dělat. Mnoho lidí žije v domění, že na každé vrtání do zdi musí mít projekt, statika a povolení a výsledku nemusí ani jedno z toho. A naopak ti co chtějí bourat půl baráku to chcou dělat se sousedem za basu piva. Podle rozsahu rekonstrukce Vám povím dál co musíte a nemusíte a co to obnáší

hodnocení

0x

Já předělával celý barák, povolení jsem měl jen na komín, který stejně již nepoužívám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]