Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modelová řada kotle protherm

Od: sportmuz* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, prosím poradit typ modelu plynového kotle Protherm (viz. přiložené fotky). Potřebuji sehnat nějaký náhradní dil, ale na kotlu není výrobní štítěk, pouze je štítek na řídící jednotce. Předem děkuji za pomoc. J. Fiala

Modelová řada kotle protherm
Modelová řada kotle protherm #2
Modelová řada kotle protherm #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

0x

Možná Protherm KOV 24kWh Turbo?

sportmuz*
hodnocení

Díky za odpověď. Ve firme Protherm řekli ,že je to kotel 24KOO, ale ten jsem na internetu nenašel, ani návod k obsluze, nebo montážní manuál :( !

Nemá náhodou někdo manuál? !děkuji

Tak ještě jednou...

Manuál zde docplayer.cz/...

sejny*
hodnocení

0x

Zkuste kontaktovat přímo Protherm, mně také pomohli. Našel jsem na ně pouze telefonní kontakt, ale určitě se s nimi domluvíte, abyste jim mohl zaslat i fotky kotle na mail: +420 257 090 850 (technické poradenství).

sportmuz*
hodnocení

Díky za radu. Na firmu Protherm jsem napsal, přiložil rozsáhlou fotodokumentaci a odpověděli mi následující zprávou:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dobrý den, Podle vámi přiložené fotodokumentace se jedná o plynový kotel s označením 24 KOO se zapalovací automatikou INECO.

Tyto kotle jsou 20 let staré a náhradní díly na tyto typy již 5 let nedodáváme. Pro identifikaci možné poruchy na kotli se prosím obraťte na autorizovaný servis ve vaší lokalitě, který naleznete na tomto odkazu apps.vaillantgroup.org/...

Servisní technik

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ALE KOTEL 24KOO JSEM NA INTERNETU NENAŠEL, ANI NÁVOD K OBSLUZE,NEBO MONTÁŽNÍ MANUÁL :( !

NEMÁ NÁHODOU NĚKDO MANUÁL?! DĚKUJI

A do třetice ;)

ziza

hodnocení

0x

protherm.cz/...

doplněno 29.01.19 08:59:

rrr®
hodnocení

0x

Dobrý den,

odkazy na návody zde vkládané (jedubabicka) nejsou k tomuto kotli, je to k novější řadě.

Mám doma tento kotel asi od r.1995, stále funkční, vyráběl to tenkrát Transkom.

Štítek přikládám.

Mám kopii návodu pro uživatele, můžu poslat emailem.

Modelová řada kotle protherm #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma protherm

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]