Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,u rodinného domku mám v oplocení elktrickou skřínku s jističem a hodinami. Občas se mi stává,že ji najdu otevřenou a vyhozený jistič (vždy přes noc).Již je mi jasné,že to někdo dělá umyslně ,sice jen tak 3x za rok.. Když jsem doma,tak v podstatě o nic nejde,nahodím jistič a zavřu skřínku. Stačí na to čtyřhranný klíč nebo na uhlopříčku to jde i šroubovákem. Spíše mi jde o to když náhodou někdy odjedu na víc dní mimo domov (1 až 2x ročně),tak aby mi to neudělal a nedošlo k znehodnocení potravin v mrazáku nebo lednici.Přišel jsem s nápadem okolo budky natáhnout na těsno ocelové lanko s očkama a použít zámek. Jen na těch pár dní. Bude to vedit ČEZU? pravděpodobnost že právě v tomto datumu příjdou něco dělat do budky je mizivá,případně by lanko mihli přeštípnout...
Vtipálka odchytit a odeslat na čelistní chirurgii. Jinak by brzo mohl přejít na vyšší level a jen tak ze srandy poškodit plomby...
Rozvaděč by měl mít speciální dvojitý zámek, Uni G1, který nelze běžným způsobem otevřít. Pracovníci ČEZ klíč mají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.