Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat - opravdu stačí nad vanou jen zelený sádrokarton - strop je zkosený - podkrovní koupelna - neničí se strop, pokud na něj bude stříkat voda? Jak se sádrokarton ošetří? Obkládal jste někdo tento strop obkladačkami? Děkuji
Bílý SDK= obyč do suchého,růžový="nehořlavý" odlnější ohni,zelený do vlhkých prostor (koupelny,WC...) odolný ,odolnější vlhku.osobně mám v koupleně na stropě obyčejný a asi už 10? roků a nic se neděje!Ošetření mám jen nějakým malbytem (tuším primalex forte? nwnPoprvě po montáži asá 3x a pak loni v létě při celkovém malování bytu podruhé,jedna bílá a stejně jsou na něm kapance ,mám nad hlavou asi 15cm! takže při mytí hlavy cákám i na strop!
Jinak na strop a obklad? možná na kolmé stěny klidně, ale na strop a na šikmý? zbytečnost!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.