Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zámek bez klíče (a bez elektriky)

Od: amper® odpovědí: 3 změna:

Hledám možnost blbovzdorného zamykání. To znamená bez klíče a bez elektriky. Ke všemu mechanicky odolého a aby problém nebyl úplně jednoduchý, tak na posuvnou bránu (ta ještě není vyrobená, nejsem tedy vázán žádnými rozměry a způsobem upevnění). Zatím jsem našel pouze trezorové zámky (takové ty otočné z filmu s prvorepublikovým kasařem) a potom visací zámky s číselným kódem, případně stejný systém s lankem či řetězem (jako cyklozámek). Obojí má do blbovzdornosti daleko.

Já osobně bych preferoval možnost elektronického přístupového systému, s napájením 12V, ale zatím elektrika není k dispozici a baterie nepřichází v úvahu. A taky to není z nejlevnějších.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vidím to na použití autogenu a urychlené shánění přívodu elektřiny. Jiné řešení mě nenapadá*smich*

doplněno 19.01.19 14:59:

@olinl: Souhlasím. Bohužel je tam klíč*plac*

doplněno 19.01.19 15:00:

A pak ještě pořádně ostrého vlčáka za plot. Lepší, než jakýkoli zámek*smich*

olinl
hodnocení

0x

Souhlas se satam. Jinak na garáže/vrata lidé používají toto (případně upravte podle potřeby) gola-sada-tona.cz/...

hodnocení

Tak jen jako zajímavost. Dneska se dá (za dlouhé peníze) sehnat téměř všechno. I mechanický kódový zámek na dveře. Akorát za dva ty zámky se asi nechá zavést elektrika a koupit normální EPS. A ještě to není na posuvnou bránu, takže by se to muselo upravit.

sezam.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]