Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyndat tenhle sroub?

Od: eset* odpovědí: 5 změna:
Chlapi,ale mozna i zeny poradte jak vyndat tenhle sroub.Nejde mi vytocit a jedinej kdo je vytocenej jsem ja.Dekuju.
doplněno 14.01.19 22:29: Tak jsem narazila jeste na jeden a to iz jsem uplne v koncich Prosim poradte at uz mam tu kvetinovou stenu hotovou.Diky

Jak vyndat tenhle sroub?
Jak vyndat tenhle sroub? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Fotky jak z fejsbůku, to spodní je excentr a v něm něco - možná táhlo excentru. Excentr se uvolní pootočením.

To horní - těžko říct - z tohoto pohledu je vidět jen ,,něco´´ na křížák. Zajímavý by bylo vidět to z druhé strany

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, na první pohled se zdá, že by měl stačit křížový šroubovák potřebné velikosti. Kde je problém, resp. protáčí se nebo s ním nejde ani pohnout? Zdravím!

doplněno 14.01.19 22:58:

eset - nemáte zač .

tomasotc
hodnocení

1x
A na truc vam to nereknu.
Dle meho je to klasika-"sroubem" ctvrtotacky otocime a pak se z nej vytahne drik.

eset*
hodnocení

Tak uz nic Nez mi nekdo odpovedel prisla jsem na to sama

hodnocení

0x

eset,jsi strašně šikovná,takový koumák by se mi občas hodil.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]