Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchynská baterie

Od: jirkaa odpovědí: 13 změna:

Zdravím,koupil jsem kuchynskou baterii(z Polska) a na přitlačné matce není zavit ,nevíte kde se dá sehnat ta matka,nikde to nemužu najít a jaky tam je zavit ,jestli 1 nebo 1 1/2. Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud je to skutečně matice, tak je zmetková. Nejlepší by bylo namontovat tam matici ze staré baterie (pokud ji máte a je stejného závitu) nebo starší seženete od někoho známého nebo ve sběrně kovů. Můžete tu novou baterii vzít i do obchodu s tímto zbožím a zeptat se na náhradní díl. Zdravím!

doplněno 12.01.19 23:40:

jirkaa - zdá se, že levnější nákup v Polsku přinesl nejen finanční úsporu, ale i nové starosti.

doplněno 12.01.19 23:50:

dabel - i já jsem radil podobně, ale tazatel to zřejmě nevnímá.

jirkaa
hodnocení

hledám ,sháním a nic ,hold změřit musim zavit a pak hledat no. Já jsem našel plastovou ,ale nevím jaky tam je zavit ,tak si musim pujčit někde měrky hold

hodnocení

2x
Vzal bych baterii skočil do železářství a sehnal matku
jirkaa
hodnocení

to už jsem zkoušel ,nemaj a nemaj

hodnocení

2x

S 1/2" závitem každé lepší železářství ,používalo se k přechodkám do byt.jader. 3/4" snad taky.U větších průměrů buď sehnat z prehistorického sifonu mosanou nebo pak plastovou. Vzal bych bateriii a zkoušel...

hodnocení

0x

Popište problém podrobněji, případně i foto; z otázky to není jasné...v čem je problém...jinak vrátit a vzít novou bez vady...

jirkaa
hodnocení

Proste ta matka nema zavit a ta baterie nejde zespoda prichytit,bez te matky ,potrebuji novou se zavitem,jo vratil bych ale 200km nepojedu :)
Kuchynská baterie
To je divna matka. Jej chyba nie len zavit, ale aj sesthran, za ktory by sa dala uchytit nastrojom. Pravdepodobne to bude len rozperna podlozka. Matka bude samostatne, pri lacnejsich vyrobkoch moze byt aj plastova. Zavit zmerajte posuvnym meradlom a pozrite do strojnickych tabuliek. Moze byt aj metricky.
jirkaa
hodnocení

Foceno opacne
Kuchynská baterie #2

hodnocení

0x

vzal bych baterii i matici k soustružníkovi a za deset minut tam máš závit

ben®

pcmani - zadarmo to nikdo dělat nebude, dvacet korun ho urazí a za stovku je to drahé.

jirkaa
hodnocení

Přesně to jsem dnes udělal:-D pán nic nechtěl ,dostal 2kila na pivo :-D díky

lepší kilo za matici než mít baterii k nepoužití jnak mám soustružníka který mi udělá za kilo těch matek deset je v duchodě soustruh má v garáži a baví se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]