Nejste přihlášen/a.
Kolem odtoku a částečně i na dně mám sedřený bílý povrch vany. Asi je to i častým čištěním Cifem. Ráda bych vanu vylepšila, nejsem kutil a tak prosím o radu jak jednoduše dát vanu zas do "glancu". Děkuji a všechny zdravím.
Zdravím. Řešila jsem nedávno stejný problém, a nakonec jsem zjistila, že vana není odřená, ale naopak je tu usazený vodní kámen. Zkuste nehty párkrát přejet přes ty "odřeniny" a možná taky zjistíte, že je to vrstvička nánosu. Protože plast se neodře na hrubý povrch, jen jsou tam "kroužky" od pohybu při mytí cifem. Nalila jsem na to ocet, nechala zapůsobit, a při krajích to začalo mizet. Za párkrát bylo zase hladko. Ida
Plastovou vanu není možné čistit přípravky, které obsahují brusnou pastu, což Cif obsahuje. Na přípravcích je popsáno, k čemu je lze použít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.