Nejste přihlášen/a.
Které jsou lepší? Dodnes používám froté, ale už potřebuji nové. Jenže i když jsou ty nové froté kvalitní, tak nesaji
Dnes jsem našla hezké bambusové, ale s těmi nemám zkušenost.
Máte zkušenosti s bambusovým ručníkem/osuškou?
Děkuji za odpověď
Dobrý den, jsem staromilec a froté je léty vyzkoušené. Jestli Vám froté ručníky "tvrdnou" a nesají, tak to prý způsobuje aviváž (bez ní se to nestává). Zdravím!
sepi - jste asi značně náročná. Já to mám jen k utírání těla, nikoliv na výstavu .
sepi - já jsem to nemyslel zle. Ovšem, já jsem také odkoukal od svého psa, že je dobré se po vykoupání nejdříve oklepat a až potom zbytek vody utírat do osušky - tím je vody méně a froté ji odsaje. Takže, ještě rada k nezaplacení - oklepávejte se .
Tak jen pro informaci: ty bambusové jsou bezva
Sají lépe než ty froté, a jiné už kupovat nebudu
Hezký večer a děkuji všem
Sepi, povíte mi, kde jste objednávala? Mám chuť obměnit "utírací park" u ručníků na ruce, ale zrovna včera jsem dumala, kde bych koupila...
Můžu sem dát odkaz?))
No... sice to nevím, ale je to rodinnebaleni.cz
Do hledáčku ,, bambusové", a pak už nebudete vědět jaké
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.