Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz ohledně zatékání přes balkón do místnosti pod ním.
Na balkónu je dlažba, která evidentně léty odmrzla a dostává se pod ní vlhkost, ketrá nějak prosákla a je vidět mapa v rohu místnosti pod balkónem.
Dlažba bude muset jít pryč a co tam dát jiného co více vydrží. Někde jsem viděl jakoby takovou gumovou izolaci ale nevím oč se jedná nebo co se hodí na balkón.
Popřípadě prosím doporučte firmu v HK a okolí.
díky
mel jsem to samé,dlažba dolů,beton byl mokry a zvedlý tak taky ,udelal jsem na podkladní novou izolaci ,beton ,na něj kaučukový modifikovany pás ,na to textilie terce a dlaždice,6 rok bez problémů,Když si vzpomenu na ten nekonečny boj s odskákanou dlazbou ,mužu zitra vyfotit
zdarec . uplně to stejné se chystám na jaře. Jen nevím jak pokračovat po odstranění starých dlaždic.Nejradši bych tam nalepil klasickou ipu. Po verandě moc nechodíme a tak se mě do toho nechcou moc vrážet peníze.
co to je ten kaučukovaný modifikovaný pas? mužete prosím zaslat foto.. samotna ipa jako finální povrch to se mě taky moc nelíbí.
poradte levnější variantu
dík
cufa, klasická Ipa je to nejhorší co se vyrábí. Kaučukový modifikovany pás, to je asfaltový modifikovany pás, ten určitě není pochozí.
Držte se modifikovaného pásu a povrch buď beton, dlažba, cetris a podobně.
Vždy je třeba navrhout indivoiduální řešení, popřípadě i se zateplením. Neřešit "teče, tak tam dám Ipu"
Když já bych tam raději viděl nějakou folii. Tekuté lepence moc nevěřím.
Na tu folii nebo gumu bych pak dal dlažbu třeba na terčíky
Věř nebo nevěř ,pokud se udělá kvalitně tak to funguje.
Tazatel -zkus na str. Weber najít a prozkoumat Rádce (mají několik-sanace staveb ;pro obkladače a podlaháře a jen rádce )matně tuším o tomto pojednáva sanace staveb ,jinak hydroizolace se určo řeší i pod obklady a dlažby koupelen ,takže něco se nalezne i v R pro obkladače a podlaháře.
Je tam toho hodně na to abych poslal sken z tištěného.Přesto ,že pracuji v oboru tak tam průběžně čerpám!Nejste JH či blízké okolí? Zapůjčil bych!
Aha teď jsem púřečetl HK a oklí to jé krapet jinde než JH! Zde máte něco k průzkumu jak na to : stavebniny-chemie.cz/...
Jinak tam dp Mapei je asi více dražší než ostatní ale asi je velmi dobrý-Jinak jedno jsem toto dělal-byla to suchá směs jako lepidlo-jeden den jena vrstva zubem 8mm ,zuby se trochu slili,druhý den napříč a udělalo to asi .po zaschnutí ,pružnou cca5mm vrstvu jakoby z gumy.
Ještě poslední -pár obrázku pro inspiraci,je tam taky nástřel některých výrobků na toto.myslel jsem že mi to zůstalo ve starém pc,ale asi jsem to stihnul zálohovat.Tak snad pomůže nebo inspiruje!Každopádně doporučím raději udělat víc a kvalitně než to odfláknout a za roka dva to opravovat!
Já mám s tekutou lepenkou dobrou zkušenost, zaschne a pak se pokračuje. Neslepuje se, nikde nic neprotéká, máme ji již několik roků, obyčejná lepenka, i ta nejlepší, je moc těžká a špatně se s ní manipuluje. Musí se svařovat nebo lepit a má určitou životnost. Nerada bych Vás přesvědčovala o svém názoru, jen popisuji svoji zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.