Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak roztáhnout koženkové boty

Od: il* odpovědí: 9 změna:

jak roztáhnout koženkové boty?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Koženkové boty bych nenosil.Spíše je to náhrada kůže,dříve BAREX.V dnešní době se vyrábí ve světě asi 50 druhů umělé kůže - usně.Vesměs se bez poškození natáhnout nedají.Viděl bych ten pokus v natažení na kopyto a mírné zahřátí(asi 90 st C)

JABRAKA

martini*
hodnocení

0x

Navlhčit a na něco natáhnout a nechat uschnout

To je pěkná blbost,panímámo!

papene*

A co poradíte vy?

Poradím,buď se takovým botám zdaleka vyhnout nebo je použít jenom pro nebožtíka do rakve,tomu už malé boty vadit nebudou

malvinka*
hodnocení

0x

Na koření boty se používal rycínový olej a silné ponožky. Navrhuji zkusit šikovného správce obuvi.

doplněno 22.11.09 17:35:

oprava kožené

jabraka*

Kožené boty ano,Malvínlko,I když lepší je Indulona.Ale z umělé kúže,i když se je nachvíli podaří natáhnout,zase se po dvou dnech vrátí.

JABRAKA

malvinka*

Máš pravdu Jabrísku, nějak jsem si neuvědomila, že je dotaz na gumové holínky.*smich*

doplněno 22.11.09 17:36:

V nejhorším budou na náhradní díly.*haha*

hodnocení

0x

Já mám zkušenost i u bot z koženky, potřít vevnitř lihem- stačí i obyčejná francovka, obléct silnější ponožky a chodit v nich po bytě, jelikož mám problém vysokého nártu, tak se mi to osvědčilo, že boty povolí. U kožených to je tutovka, a u koženky někdy...zkuste to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]