Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím přilepit?

Od: kennis odpovědí: 11 změna:

Z lyžařské helmy se mi odlepily takové ty kolečka z háčky který drží vystýlku přilby. Čím to přilepit aby se to dalo i v případě nutnosti odlepit? díky

Čím přilepit?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Mám nejlepší zkušenost s oboustrannou lepící páskou do koupelny. Ne bílou, ale růžovou. Vypadá jak guma.
Čím přilepit? #2

hodnocení

1x

Těžko radit lepidla, když neznáme materiál. A některé materiály ani lepit nejdou, některé zas jen tavnou pistolí.

kennis
hodnocení

je to plast na plast

To je mi jasný, že to je plast. Plastů je mraky druhů, různých vlastností.

hodnocení

0x

tavnou pistolí?

doplněno 02.01.19 16:52:

V lidlu a podobných jsou tavné pistole za pár korun - často i do stovky... jen pro lepení korálek a dalších blbostí - pro děti. To je levnější než lepidlo

jinak můžete koupit oboustranně lepící kobercovku.

kennis
hodnocení

tu bohužel nemám, spíš doporučení na nějaká lepidla a aby to šlo hlavně potom i případně odlepit

Pokud jde o větší plošku, mohlo by to dostatečně držet mamutem. Jde o tmel s částečnou vlastností kontaktních lepidel (není nutno zatěžovat). Odstranit jde proříznutím spoje lámacím nožem a materiály nenaruší. Zbytky jdou seškrábnout.

stawebniny.com/...

Mám to na mobilu takže z fotky poznám prd. Definice kolečka s háčky mi připomíná suchý zip. Na to bych použil oboustrannou lepicí pásku. Treba ta od firmy 3M drží opravdu dobře. Jinak na lepení plast na plast jsou dobrá lepidla na chemoprenové bázi . Po stržení zbyde na podkladu taková žlutá guma která se s trochou úsilí dá oskrabat.

kennis
hodnocení

0x
toto by mohlo byt?
pemi.cz/...

hodnocení

0x

Tie suchy zipsy prilepte nazad obojstrannou lepiacou paskou. Z prilby aj koliesok pred tym odstrante zbytky povodneho lepidla, ktore pojdu oskrabat a lepene miesta vycistite liehovym cisticom. Pred lepenim to nechajte poriadne preschnut. Druha moznost je pouzit tlakocitlive lepidlo, napr. Chemopren. Ocistit a naniest na obe lepene plochy. Nechat zavadnut a silno pritlacit.

kennis
hodnocení

Díky všem za odpovědi a ten chemoprén asi doma někde najdu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]