Nejste přihlášen/a.
Prosím, má někdo zkušenosti s napařovacím kartáčem? Sháním něco, co dobře vyžehlí- napaří na věšáku, když vytáhnu pomačkanou košili, abych ji rychle připravila a nemusila vytahovat žehličku i s prknem. Takovou, co používají v obchodech. Viděla jsem teď v nabídce, nevím, zda koupit ...Nebo něco jiného pořídit, děkuji
Já bych napřed hledala i jiné druhy a četla recenze. Vy jste dala sice foto, ale ne značku, tak je těžké hledat, o co se jedná. Samozřejmě, že bude také rozhodující cena, ale tu nejlevnější bych nekupovala, můžete být hodně zklamaná. Já jsem třaba našla v rychlosti tuhle, ale doporučuji porovnávat a číst parametry u každé takové napařovačky. Ono je jich docela hodně.
Za prvé je to na fotce romazané a pak, tento údaj nestačí. Chtěla jsem se podívat, ale vyskočí mi z Lidlu "napařovací žehlička", která je úplně něco jiného. Bylo by mnohem lepší dát konkrétní název a třeba i číslo. Vy ty informace máte, ale třeba já mám jenom Váš obrázek a abych ji našla, tak u toho ztrávím dost času.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.