Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napařovací kartáč

Od: akrass® odpovědí: 5 změna:

Prosím, má někdo zkušenosti s napařovacím kartáčem? Sháním něco, co dobře vyžehlí- napaří na věšáku, když vytáhnu pomačkanou košili, abych ji rychle připravila a nemusila vytahovat žehličku i s prknem. Takovou, co používají v obchodech. Viděla jsem teď v nabídce, nevím, zda koupit ...Nebo něco jiného pořídit, děkuji

Napařovací kartáč

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych napřed hledala i jiné druhy a četla recenze. Vy jste dala sice foto, ale ne značku, tak je těžké hledat, o co se jedná. Samozřejmě, že bude také rozhodující cena, ale tu nejlevnější bych nekupovala, můžete být hodně zklamaná. Já jsem třaba našla v rychlosti tuhle, ale doporučuji porovnávat a číst parametry u každé takové napařovačky. Ono je jich docela hodně.

Za prvé je to na fotce romazané a pak, tento údaj nestačí. Chtěla jsem se podívat, ale vyskočí mi z Lidlu "napařovací žehlička", která je úplně něco jiného. Bylo by mnohem lepší dát konkrétní název a třeba i číslo. Vy ty informace máte, ale třeba já mám jenom Váš obrázek a abych ji našla, tak u toho ztrávím dost času. ;)

hodnocení

značka je na fotce: SilverCrest NA NETU se dá hodně najít, s tím nemám problém, ale já chci poradit něco, co má někdo dobře odzkoušené, ne co najdu ... děkuji

Dobře, omlouvám se. Tuhle napařovačku nemám.

hodnocení

Nemusíte se omlouvat, prostě hledám dobrou žehličku, to teď mají v akci, uvažuji o ni, ale nevím,... třeba někdo poradí děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]