Nejste přihlášen/a.
bydlím v družstevním bytě v 4.patře. Nade mnou bydlí starý pán/ 82/ se synem. Tito mně neustále obtěžují schválně hlukem- / tlučení na podlahu, bouchání ,třískání do topení /a jiné. Toto se opakuje ve dne i v noci. Na upozornění nereagují a jsem jim pro smích. Všechno popírají... mám podpisy od sousedů. kterým to vadí také, stížnost na sociální odbor byla neúčinná,obrátila jsem se i na přestupkovou komisi, kde nemám dodneška odpověď a družstvo mně odkázalo opět na stejnou komisi. Družstvo mně poradilo obrátit se na občansko- právní soud..
Jelikož celá tato situace trvá už déle než rok- prosím, poraďte ,jak postupovat účinně...
děkuji
s pozdravem
jana
Družstvo opravdu více nenadělá.Jen Vás může odkázat na jiné orgány-policie,přestupková komise...
Ovšem můžete zkusit požádat na družstvu,aby svolali schůzku s rušiteli a s vámi a zkuste to vyřešit u jednoho stolu.Často to zabírá.Potom jedině být vytrvalý a zvonit na rušitele,pořád je "otravovat" a snad to pochopí.To je taky účinná cesta,být vytrvajelší a klidnější než oni,nedělat mrtvého brouka,umět se rázně ozvat.
...kolegu rušili podnájemníci nad ním.Nereagovali a ani paní majitelka bytu se nestarala.Takže si vyhledal její adresu,telefoní číslo a když podnájemníci rušili,volal jí i ve tři ráno,myslím,že jednou se i sebral a šel jí zvonit na zvonek,at si to s nima vyřeší"když nespím já,vy taky spát nebudete"
a pomohlo to.Člověk se nesmí dát tak snadno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.