Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozebrat mora ks100

Od: dusan* odpovědí: 5 změna:

Dobry den,

prosim Vas, ktere strany spotrebicu jsou potrebne rozebrat pro vymenu trysek?

Nevim co treba sundat, odsroubovat.. Kdyz mate i nejake fotky, postup poradite a pomuzete mi.

Predem dekuji pekne.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nic nerozebírejte,pouze sundejte kola hořáků a trysky uvidíte.Akorát potřebujete klíč nejlépe očkový č.7-kleštěma hrozí strhnutí hran

Rozebrat mora ks100

hodnocení

0x

Snad jedinou věc odmítám servisovat či opravovat - PLYN. A doporučuji autorizovaný servis nebo plně certifikovanou osobu k takové věci, jako je servis plynového spotřebiče.

Stačí hloupost a může vyletět barák do vzduchu... a pod ruce vám nikdo nevidí,...

dusan*
hodnocení

100 procentni pravda, s plynem neni zadna legrace.

Nebo jinak: odbornik je odbornik..

A kdyz je ten horak na maxime, plyn v pohode, jenom je to velmi hlucne. Kdyz dam na minimum, tak je plamen 3 - 4 mm, jak pise navod. Treba dostelovat sporo ventil?

111®

jo na sporo doštělovat po sundání ovládání, ale pozor vyzkoušet rychlou změnu z max na min, aby to nezhasínalo

jabraka*
hodnocení

0x

Provedl jsem si sám výměnu trysek,ale věděl jsem,co dělám.Pokud chceš laborovat,tak si raději pozvi plynaře.Není to zase tak moc drahá záležitost.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]