Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych poradit s výběrem lednice, vybírám z těchto,předem děkuji za vaše názory
Samsung lednice řady RB 37 jsou jako přístroj kvalitní, uživatelsky to ale vidím jinak. Moje osobní zkušenost:
- hloubka lednice je 67,5 cm, nesmíte ji přirazit až ke zdi a tak vám z běžné kuchyňské linky vyčuhuje o více jak10 cm!
- a hlavně hluk... no on to není nijak agresivní hluk, je tichá, ale díky použité technologii v lednici neustále běží nějaký ventilátor .U běžné lednice slyšíte kompresor, ale víte, že po pár minutách přestane. Tady slyšíte neustále nějaký hukot na pozadí, přirovnal bych to k vlaku v dálce a občas se tam cosi přepne - s pěkným lupnutím.
- no, a boky lednice nesmíte ničím obložit, protože se jimi chladí, nesmíte ji dát natěsno mezi skříně a tak ten hluk neutlumíte
(
Zvykáme si na její stálý hukot už tři měsíce a pořád ji slyšíme. Už bychom ji nekoupili.
Koumal sem proč
Nápis Made in China mi to obsvětlil
Termostat jsem loni měnil 2x, koukni co je tam za kompresor Liebherr urcite ne ,ten je nevyrabi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.