Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr lednice

Od: tylda* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den potřeboval bych poradit s výběrem lednice, vybírám z těchto,předem děkuji za vaše názory

lednice.heureka.cz/...

lednice.heureka.cz/...

lednice.heureka.cz/...

lednice.heureka.cz/...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslím, že v této době na značce nezáleží. Hlavně věc je její objem, jaký komu vyhovuje. Měl jsem samsung, whirpool a vydržely pár let a pak šlus. Mám mimo samsunga ještě starou lednici Minsk a ta jede jak víno, furt chladí, dříve se vyrábělo na výdrž.

hodnocení

0x
Já to mám vcelku jednoduchý. Už od mládí kupuji vše Electrolux, v případě prádla AEG, což je vlastně taky Electrolux a nemám problém.
Tudíž bych z tvé nabídky nic nevybral, tedy ani nedoporučil.

fik
hodnocení

0x
Vemte Samsung,mám ho dva roky a poho

Samsung lednice řady RB 37 jsou jako přístroj kvalitní, uživatelsky to ale vidím jinak. Moje osobní zkušenost:

- hloubka lednice je 67,5 cm, nesmíte ji přirazit až ke zdi a tak vám z běžné kuchyňské linky vyčuhuje o více jak10 cm!
- a hlavně hluk... no on to není nijak agresivní hluk, je tichá, ale díky použité technologii v lednici neustále běží nějaký ventilátor .U běžné lednice slyšíte kompresor, ale víte, že po pár minutách přestane. Tady slyšíte neustále nějaký hukot na pozadí, přirovnal bych to k vlaku v dálce a občas se tam cosi přepne - s pěkným lupnutím.
- no, a boky lednice nesmíte ničím obložit, protože se jimi chladí, nesmíte ji dát natěsno mezi skříně a tak ten hluk neutlumíte :((
Zvykáme si na její stálý hukot už tři měsíce a pořád ji slyšíme. Už bychom ji nekoupili.

hodnocení

0x

Dva servisáci nám doporučili vyhnout se při výběru Samsungu.

fik
hodnocení

0x
Dva servisaci mi doporučili vyhnout se Whirpoolu chválili samsungy

hodnocení

0x
Ani jedna hledej značku Liebheer mam a nedam na tu značku dopustit
doktpr365*

Tu bych už nikdy nechtěl. Mám a brzo poleti. Záleží na kusů lednice jak se povede.

Mam 18 let a jediny co odejde je termostat na chladáku
Koumal sem proč
Nápis Made in China mi to obsvětlil
doktpr365*

Termostat jsem loni měnil 2x, koukni co je tam za kompresor Liebherr urcite ne ,ten je nevyrabi.

still10k*

Liebherr už mi nesmí do baráku! Prokazatelně obsahují kurvítka, takhle se solidní firma nechová. Dnes máme Bosch a zatím dobrý.

vernon
hodnocení

0x
Jedině Philco! Mám v baráku dvě (malou monoklimatickou a kombinovanou) a mrazák a nejsou skoro slyšet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]