Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vyskytl se mi problém se sušičkou prádla Gorenje. Po vložení prádla a zapnutí, se nechce roztočit buben. Nic nikde nehrčí, že by se někde něco protáčelo, nic.Když ji vypnu, sundám vrchní kryt, zapnu a pomůžu ji rukou, roztočí se a funguje. Jen ten start ji nejde.Už jsem ji vyfoukal kompresorem, prachu bylo, ale nepomohlo to.
Pokud by někoho něco napadlo, budu rád.
Díky
HM
Zdravim, mám ten samý problém u stejné značky a D7462J, akorát se rozbehně když je to prazdne bez prádla, pokud zatížené s prádlem, chce to pomoc rukou, tak snad to bude také ono, koupil jsem kondenzator Ducati 8uF se šroubením, který tam patří, náhrada.
Objevila se ještě poté nějaká závada? Či typ zda to dělá i něco jiného? Sušku jsem i kompletně vyčistil od prachu a že ho tam bylo... ale už jsem to dělal asi 3x, má 10let..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.