Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer už jednou jsem si zde nechala poradit rosila se nám špaletová okna vnitřní,ve venkovním je izolační dvojsklo .Vnitřní okna jsme daly těsnění dle rady super pomohlo to.Ale u jednoho okna ne. Rosí se a Po otevření vnitřního okna na mě vždy steče voda z horního rámu,ale jen na jedné polovině.Mužete mi prosím poradit čím to muže být.Děkuji
zavřená, otevřená, detaily napojení na rám, detail kytu, cokoliv čím víc, tím líp, dejte to třeba sem www.albumfotek.cz a pak sem hoďte celou galerii těch totek jako odkaz.
Na eventuelní křivost okna udělejte jednoduchou zkoušku.Z dětské plasteliny nebo kytu udělejten kuličky o průměru asi 6mm, otevřte okno a nalepte je do všech rohů rámu- pak okno zavřete, otevřete a zjistíte, zda je plastelina všude stejně zmáčklá.Není-li,zjistěte, o kolik,jaká je křivost. Za pokus by stálo zkontrolovat i venkovní křídla a pokud by se Vám to někde nezdálo,nalepit tam tu nejlevnější samolepící izolační pásku a dotěsnit to.Zkoušet a hledat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.