Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rosení oken - izolace nepomohla

Od: risa* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer už jednou jsem si zde nechala poradit rosila se nám špaletová okna vnitřní,ve venkovním je izolační dvojsklo .Vnitřní okna jsme daly těsnění dle rady super pomohlo to.Ale u jednoho okna ne. Rosí se a Po otevření vnitřního okna na mě vždy steče voda z horního rámu,ale jen na jedné polovině.Mužete mi prosím poradit čím to muže být.Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xoxoxo
hodnocení

0x

Není špatně zasazený rám do zdi a není tam škvíra? Připadně okno může být křivé a rosící se půlka nesedí v rámu, takže těsnění někde nedolehne. Může být též vadné zasazení skla do rámu, když třeba někde chybí kus kytu.

26.11.09 19:36
hodnocení

0x

vyfotit!

risa*
hodnocení

Okno mám vyfotit zavřená z pohledu z místnosti nebo nějaký detail?

xoxoxo

zavřená, otevřená, detaily napojení na rám, detail kytu, cokoliv :) čím víc, tím líp, dejte to třeba sem www.albumfotek.cz a pak sem hoďte celou galerii těch totek jako odkaz.

aby bylo vidět co se potí a jak

kjanik112*
hodnocení

0x

Na eventuelní křivost okna udělejte jednoduchou zkoušku.Z dětské plasteliny nebo kytu udělejten kuličky o průměru asi 6mm, otevřte okno a nalepte je do všech rohů rámu- pak okno zavřete, otevřete a zjistíte, zda je plastelina všude stejně zmáčklá.Není-li,zjistěte, o kolik,jaká je křivost. Za pokus by stálo zkontrolovat i venkovní křídla a pokud by se Vám to někde nezdálo,nalepit tam tu nejlevnější samolepící izolační pásku a dotěsnit to.Zkoušet a hledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]