Zdravím postavil jsem si doma bar a asi jsem něco ztratil z barové týče nebo se chytá jen na barovou rampu kterou nemám v plánu dělat takže tam jsou převlékací kroužky který mi jsou k prdu.. zkrátka mám na koncích holou trubku kterou potřebuju uchytit na jedné straně do kuchynske desky a na hoře do trámů a vůbec mě nenapadá jak to udělat jedinej nápad který mě napadá je vykrouzit v daným průměru do kuchynske desky díru takže spodek cestovat nebude a do vrchní trubky natlouct špalíček s vrutem a s trubkou točit a chytnout vrutem do trámů máte někdo lepší nápad? Děkuji ludas
Bohužel nevím jakou krytku ale nějaký kolečka úchyty jsou na tyči a ty by mohli sloužit jako krytka nápad možná dobrý ale nebude sranda ji dát do roviny tim že ji tam nemůžu dát a pak upevnit ještě mě pak napadl způsob po státu a na Barbara zkrátka ji seříznout a vrazit ji tam zasprajcovat ale bohužel tram nad tyči není rovný a tak ho původní majitel obložil palubkama a je tam dítě místo takže bych řekl že palubkama mezera a trap a bojím se že když to takhle udělám že to tam praskne ta obloz pak mě napadlo do obloze palivem vykrouzit taky díru ale zase se bojím aby to nějak nepraskalo ty palubky to jsou ty slabý co prd vydržel už tady nad tím sedím dva dny a nevím jak jinak to vymyslet..
jabraka*
Když se někdo nemůže rozumně vyjádřit,tak jak ho může někdo pochopit?A jak mu teda poradit?
Děkuji no přesně to kolečko uprostřed dole by bodlo bohužel nemám nástroje ani čas a nemá. Jak vyrobit a ta cena to to radši přidělám jak kolové jinak.. mám akorát to úplně v právo a to druhé z levá téma se to chytá jen k rampě k tomu prknu nad barem které nemám v plánu dělat.. asi ji tam natlucu a buď to praskne nebo ne
Myslel jsem, že je to překlad od Googlu. To se člověk někdy pobaví. Včera jsem se třeba dozvěděl, že nemůžu natankovat naftu, protože mám v nádrži misku plnou květin.
To, čemu říkáte barová tyč, to se nazývá multifunkční sloup - nebo nerezový kuchyňský program. No a kotvení toho sloupu fakt není žádný problém - prodávají k tomu velice dobře udělané koncovky a není problém to i na koleně zvládnout
Horní díl se kotví buď na hmoždiny, nebo jen vruty (pokud je strop dřevěný) spodní díl má aretaci, takže se to dá pěkně došponovat a vypadá to i slušně. Sám to mám nejen na baru, ale i v obýváku jsem z toho manželce spáchal sloup na květiny
Z toho popisu nejsem schopen pobrat přesně o co Vám jde, zkuste to napsat česky a jistě se dobereme řešení.
ludas*
Ten Kotevní díl horní rozpínací - chrom lesklý ten funguje jak jestli jsem to pochopil správně centruje se to tou matkou a podložky se od sebe roztahují? a ten dlouhý díl je jen na schovaní toho uchycení ten mám takže mi chybí jen srpub s podlozkama ale pochybuju že takováhle ohnutá nebo ve stejnem průměru zda by se dala koupit v OBI nebo někde? Nýbrž bych stejně musel dát něco na spodek páč by se zařezával sloup do desky..
Promon: Ano pochopil jste správně budu se snažit chyby opravovat přesně tak drátěný program ale bohužel po stěhování nemůžu ani za boha nic najít mám jen úchyty k tomu vrchnímu prknu rampě a tu dělat nebudu takže mám jen holou trubku kterou musím upevnit dole do kuchynske desky a na hoře do trámů děkuji za odkaz přesně tohle by mi pomohlo akorát ten prumeer píšou jen u jednoho výrobku co jsem tyč měřil tak venkovní 45mm q vnitřní 42mm tak buď to objednat nebo zasprajcovat a nebo vykrouzit tu díru ty úchyty co mám na tyči jen po ní jezdí nedá se jimi chytnout nijak ani dole ani na hoře takže jsem bohužel vytratil.. dekuji
Tak všem děkuji za odpověď nakonec jsem to vymyslel tak že jak je mezi trámem a obloži z palubek mezera vložím a navrtán prkno tím bude tram pevný trubku uriznu o půl cm delší a opatrně ji tam do roviny natlucu a zasprajcovat na udržení pár sklenek na víno a mísy s ovocem to bude stačit nikam nebudu muset a nic objednávat a bude to hned do Vánoc kdyby se to přece jen nepovedlo objednám koncovky z drátěného programu.. jinak přesně taky se mi takový bar libil tak jsem si ho postavil doma v kuchyni vyzdil jsem z ytongu z jedné strany je kamenný obklad a vysoká zeď s poličkou kde bude uchycena barová tyč a zadruhé strany nize je pracovní deska a pod ní jsou regály máme jako komodu na jídlo atd takže z venkovní strany hezká dekorace a zutulneni a zadruhé strany je to praktická část kuchyně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.