Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Měl bych jeden dotaz ohledně stavby našeho domku. Domek je momentálně rozestavěný a ted přes zimu si ccheme dát určitě pauzu. Jako první na jaře nás bude čekat montáž oken a budeme na to potřebovat nějaký manipulátor na skla. Na internetu jsem našel tento manipulátor, píšou zde že je dokonce i k pronájmu? Myslíte že je ideální na stavbu v kopcovitém terénu? Díky za rady
Tento tvůj dotaz směřuj přímo na výrobce.
Na obrázcích je vidět pouze manipulace na upravené vodorovné ploše kolem domu.
Pokud s tím najedeš do terénu, kde nebudou všechny kola v kontaktu se zemí, tak se to při vysunutí ramene se sklem musí převrátit.
A nerozumím co si mám představit pod tvým zadáním stavba v kopcovitém terénu. To si necháš skla složit někde v údolí na rovině a pak s nima s manipulátorem pojedeš do kopců a budeš je usazovat?
A výška na manipulaci 3,1m se mi zdá málo. Možná že to těsně do patra vyjde, ale možná že bude půl metru chybět. Vem svinovací metr a změř výšku středu jednotlivých oken od terénu. Podle toho bys měl zjistit jaký potřebuješ zdvih stroje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.