Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká plastová okna a proč?

Od: fidonet* odpovědí: 5 změna:
Existují různé druhy. Pro jaké se rozhodnout? Dvou,tří, Euro ... proč?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Záleží, kam ty okna montujete, do obytného prostoru trojsklo a rámeček plast 16mm. Rám je jedno, páč na trojsklo nedají slabý rám.

Pane Milane - bohužel, ne všichni jsou dostatečně chytří. A to platí i pro výrobce oken. Jak jsem zmiňoval potíže se vstupními dveřmi - trojsklo a dveře velkých rozměrů, kdy rám nedokázal držet tvar a po 4 letech se deformoval na centimetrovou škvíru... U více servisů zavolaných pro opravu mi bylo sděleno, že ten rám prostě nemohl v daných rozměrech dlouho vydržet. Proto jsem tenkrát kupoval po 5 letech nové vstupní dveře - hliníkové.

Samozřejmě je rozdíl, kam je bude montovat - resp. do kůlny stačí polské šunty, do novostavby bych si připlatil.

jmlc, vždy se najde vyjímka, ale zde jde o okna. Ale chápu Vás, spolehl jste se na sdělení výrobce, že to bude OK. Když jsem poptával já, tak jsem oslovil asi 15 firem, a dost jsem se poučil, když začali pomlouvat nabídku těch druhých.

Taky záleží dost na tom, zda jsou dveře na přímém slunci. A taky i na barvě...

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud mi soused potvrdí,že jeho okna jsou perfektní,pak je také koupím.Musím si ohlídat také montáž,Teprve až je začnu užívat,poznám,že jsem neprohloupil-

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]