Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kape ramínko sprchy

Od: dejva odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

Kape mi ramínko u nástěnné baterie. Přímo v místě, kde se otáčí. Jde to nějak opravit? Asi objednám nové.

Spíše mě zajímá jiná věc. S baterií mám asi dva týdny problémy, není přítom tak stará. Voda kapala už na třech místech. Nevím, zda je to tím, že když se to rozebral kvůli kapání na jednom místě, tak jsem to třeba nechtěně povolil jinde nebo nemůže to mít jinou příčinu? Kape to obvykle den poté, co běžela pračka (může to být náhoda).

Kape ramínko sprchy

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když vyndáte ramínko (odšroubujete převlečnou matku) a vyměníte O-kroužek, někdy tam jsou dva, bude po kapání; pokud tam není nějaký poréz...netěsnost v kovu...ale pro jistotu, dejte pár foto, ať je to lépe vidět

doplněno 18.12.18 22:22:

Dejte foto místa kapání...i s okolními částmi...

dejva
hodnocení

To ramínku jsem sundal, ale kape to v místě, kde se to otáčí... a to odmontovat nejde...

Stává se, že je to proděravěné korozí. Kupte novou výtokovou trubici. Před namontováním, namažte o kroužek vazelínou .

hodnocení

0x

musíte více rozdělat je tam viditelný ještě jeden spoj aten se musí rozdělat u vnitř je jeden nebo dva okroužky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]