Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jenom otázka, mátě někdo zkušenost s opravou takto rozbitých brýlí? Bohužel tu část co se uštípla nemám Tak třeba nějak nečím oblepit sklíčko, aby tam drželo? V optice mi dnes rekli, ze to neopravi.. jedna starsi pani na Suchdole v Praze, tezko rict, zda by to jinde zvladli, ale mam obavu, ze ne
Díky moc
Koupit nové brýle. Jestli nejsou peníze, tak vlepit třeba epoxidem. A nebo objednat nějaké brýle od číňanů aliexpress.com/....
Opravit si neumím představit, zvlášť když nemáte upadlou část. I nové obruby bude trochu problém,aby se mohla použít skla, v optice Vám určitě poradí. Koupit nějaké obyčejné a vyměnit skla by byl taky problém,zase kvůli velikosti skel,/ budete zřejmě muset hledat menší obruby / , tak to vidím , že jedině optika a podívat se po jiných podobných obrubách.
Mam tam i astigmatismus, bohuzel na obou ocich, takze to neni sranda trefit.. Jinak dioptrie bejvávaly mezi 1 - 1,5, ale tuším, že už to může jít ke dvěma, pač už jsem v těch brýli prd přečet (je to na dálku, řídit teď nelze vůbec)
No nedá se nic dělat, skočím si asi na oční a nechám si napsat žádanku na nové a budu hledat tu nejlevnější variantu.. Teď před Vánoci jsem prostě vyždímán
Buďte v klidu. Než se dostanete na oční a než Vám nové brýle vyrobí bude dávno po Novém roce, takže si budete moct pořídit lepší brýle než ty nejlevnější. Jestli je nosíte celodenně nevyplatí se šetřit. V optikách se dá vychytat akce, např. já koupil Carerry v Gradoptical s 50% slevou - pohodlnější brýle jsem ještě neměl.
Takže jak radí i ostatní - nyní slepit kvalitnějším vteřiňákem ať můžete řídit a pak pořídit nové.
Mě dělal brýle tenhle Číňan aliexpress.com/...
Když si sjedeš dolu, jsou tam patery obroučky podobného "bakelitového"tvaru. Když si je rozklikneš, máš v popisu i rozměry. Samozřejmě ti nikdo nezaručí, že skla by přesně pasovaly, takže by bylo lepší od něj koupit kompletní brýle. Ofotit mu předpis od doktora a upozornit na ten astigmatismus. On už poradí volbu skel a nabídne cenu.
Ty obroučky samotné nestojí ani stovku, takže se skly bys se furt udržel kolem pětistovky.
Tady má čočky aliexpress.com/...
Za speciální úpravu čoček si počíta 5dolarů
Tak už je to fuk, ja ty bryle slepil v praci izolepou, takze provizorne drzely pekne, ale na dalsi party o vikendu, jsem je někde nechal a ztratil je kompletne.. obepsal jsem vsechno mozny a proste se po nich slehla zem.. je to skoda, pac mohly bejt rezervni a jen prece, staly me cca 4500Kč...
4.1. by mely byt nove bryle, co jsem si objednaval, obrucky v akci za 400Kč, ale ty zasrana skla, ktere jsem si nechal dat uplne nejzakladnejsi, bez zadnych uv filtru, uprav pro ridice nebo zuzeni (ktere do me tlacila neskutecnym zpusobem, prej budou tluste) a i tak to stejne stalo zase 4000Kč... Peklo fakt..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.