Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení baterie

Od: spok odpovědí: 10 změna:

Potřebuju připojit stojánkovou baterii.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

No tak ji připojte.

Máte mé svolení.

Nebo nějaký jiný KONKRÉTNÍ dotaz?

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, ano, můžete - je to legální . Zdravím!

P.S. Zde platí, že jaký je dotaz, taková je odpověď.

doplněno 19.12.18 09:26:

spok - použijte ty hadičky. Myslím, že pro Vás (asi jako pro amatéra) to bude výrazně snazší práce.

doplněno 19.12.18 09:37:

spok - jistě. Ty hadičky jsou gumové a když prasknou, tak ta kovová "pletýnka" vodu neudrží a poteče. Ovšem, naohýbat trubičky (tak, aby nepraskly) bude asi problém. No, zase máte možnost tento problém řešit a snad i vyřešit. Obecně - trubky se plní jemným pískem, zašpuntují a potom při ohýbání neprasknou.

spok
hodnocení

To jistě bude.Otázkou je, zda-li ty trubičky nejsou lepší řešení co se spolehlivosti týče. V tom případě bych šel do nich.

hoststary*
18.12.18 17:49
hodnocení

1x

takhle?

111®
hodnocení

0x

no jestli jsou to ruce tazatele, tak je vše vyřešeno*smich*

hodnocení

0x

To je zajímavá informace. A komu je určená?

karel556*
hodnocení

0x
Vzhledem k tomu že máte na konci věty tečku, tak nám zřejmě sdělujete něco, co nás v podstatě nezajímá, co já potřebuji věcí a taky to sem nepíšu.

spok
hodnocení

(Ano,má to pokračování včera jsem to nestačil dopsat.) A nevím ,jestli ji připojit pomocí těch flexi hadiček,co jsou na tom poučném videu, nebo raději pomocí trubiček viz. příloha. A jak se vůbec taková trubička dá ohnout?

Připojení baterie

Dnes je používání hadiček zcela běžné.

karel556*
hodnocení

0x
Baterie doma (1 v kuchyni, 2 v koupelně) mám už dlouhá léta připojeny flexi hadičkami a nikdy žádný problém nenastal, je s nimi jednoduchá práce, kovové trubičky jsem používal ještě za totáče, dneska už bych se k nim nevracel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]